Q3A pR 1.32 Multiplayer – Pomocy

Witam... Mam pewien problem, postaram sie go szczegółowo opisac.
Gdy wchodze na serwer Quake 3 Arena Point Relase 1.32 po paru sekundach pobytu komputer calkowicie sie zawiesza. Dla bardziej wtajemniczoncyh: Serwery na ktorych gralem stoja na Mod Osp 1.03a, z aktywowanym punk busterem. Posiadam w/w mod i regularnie aktualizuje Punk Bustera. Zaznaczam iz posiadam legalna wersje tejze gry i problemy pojawily sie wraz z zmiana komputera. Sterowniki do karty graficznej i plyty glownej mam zainstalowane z dolaczonych do nich plyt. Bardzo prosze o pomoc, pozdrawiam.

EDIT:
Zapomnialem dodac ze jestem uzytkownikiem Windows XP pro. z dodatkiem service pack2. Chcialbym rowniez zaznaczyc iz ten problem wystepowal rowniez przed zainstalowaniem sp2, myslalem ze instalacja w/w sp pomoze, jednak nic to nie dalo. (posiadam legalna wersje systemu)

EDIT 2:
Jest wszystko w poźądku. Dla ciekawych, chodziło o sterowniki, musiałem sciągnąć najnowsze z strony producenta ati (www.ati.com) i zainstalowac. Do tego musiałem usunąć cały folder punk bustera i wgrać na nowo z instalacji pR 1.32 i zaktualizować za pomocą pbweb.
pozdrawiam :wink:

Odpowiedzi: 0

halett
Dodano:
01.01.2005 21:35:21
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0