Pytanko

Czy ma jakies znaczenie co do dzialnosci sterownikow i sprzetu z nimmi zwiazanego to..w jakiej kolejnosci zainstaluje dany sprzet?...w 98 musialem pierw np zainstalowac 4in1..potem muze..a na koncu grafike...inaczej nie dzialalo(mialem problemy z przerywaniami)....czy tak samo jest w XP?

I jeszcze jedno...mi sie wydaje ze to jakas wada na plycie glownej...ale mam problem z dzwiekiem...nawet jak nie wejdzie mi jeszcze do windowsa..np.leci scandisk...mam zarypiste dzwieki z glosnikow..tak jakby przenosily prace twardego dysku...to samo jest przy minimalizowaniu i maxymalizowaniu okienek...np jak odpale jakis plugin pod winampa to obraz leci normalnie a dzwiek leci w zwolnionym tepie i strasznie charczy...kiedys mialem grafike na pci..tzn s3 trio i voodoo2 i nie mialem tego problemu..ale od czasu zmiany grafiki na rive tnt2 m64 wlasnie tak sie dzieje...pod 98 poustawialem wszytko jakos tak ze w sumie prawie tych przeglosow nie slychac..jednak pod XP jest to glosniej..myslalem ze to moze byc wina glosnikow..czy nawet karty muzycznej..ale zmineilem karte na karte od kolesia i jest to samo....grafike tesz zmienialem i dalej to samo...mysle ze to wina plyty glownej..ale moze ktos zna jakies inne rozwiazanie?.

Moj sprzet bx98–3d..celeron2450mghz...374mbramu...riva tnt2 m64(daytona)...karta muzyczna avance na chipsecie 100+

Odpowiedzi: 0

LiberateMe
Dodano:
16.11.2002 18:40:32
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0