pytanko typu HOW TO ..win2k
powiedzcie mi.. jak zintegrowac Unoficial Service Pack 5.1 (jest w wersji ang) z Win2k (w wersji polskiej).. próbowałem przez nLite ale wyświetla komunikat źe SP i Win muszą by w tej samej wersji językowej. da się to jakoś ominąc...?? z góry dziękuje
Odpowiedzi: 10
wiesz co jest w tym *.ISO?? 2 poprawki po około 600KB...
Od razu to ci napisąlem, ze da się scalić obcą wersję językową, a o to pytaleś.
Na Twoim miejscu to bym się tak nie cieszył, bo zawartości tego ISO nie sprawdzałem.
Dlatego wcześniej miałeś link do strony z polskim rollupem.
Na Twoim miejscu to bym się tak nie cieszył, bo zawartości tego ISO nie sprawdzałem.
Dlatego wcześniej miałeś link do strony z polskim rollupem.
no widzisz... :D ...a nie dało się tak od razu?? Dzięki i... grabula na zgode
"Microsoft udostępnił na swoich serwerach obraz płyty CD w formacie ISO zawierający wszystkie krytyczne aktualizacje zabezpieczeń dla systemu Windows wydane w styczniu br. Obraz jest przeznaczony dla administratorów duźych firm i korporacji, gdzie nie jest wykorzystywany mechanizm aktualizacji automatycznych.
CD zawiera następujące aktualizacje w róźnych językach:
KB912919 (MS06–001)
Windows Server 2003 (32–bit x86) – 18 języków
Windows Server 2003 x64 Edition – 2 języki
Windows Server 2003 for Itanium–based Systems – 4 języki
Windows XP – 24 języków
Windows XP x64 Edition – 2 języki
Windows 2000 – 25 języków
KB908519 (MS06–002)
Windows XP – 24 języków
Windows 98 – 25 języków
Windows Millennium Edition – 25 języków"
źródło – xp.net.pl
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=27eb2d43–5f8e–4c93–b2dc–7954d7624758
CD zawiera następujące aktualizacje w róźnych językach:
KB912919 (MS06–001)
Windows XP – 24 języków
KB908519 (MS06–002)
Windows XP – 24 języków
Windows 98 – 25 języków
Windows Millennium Edition – 25 języków"
źródło – xp.net.pl
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=27eb2d43–5f8e–4c93–b2dc–7954d7624758
jakie *.ISO?? moźesz coś więcej na ten temat powiedziec??
A co ja poradzę, źe rollupa nie potrafisz zauwaźyć na stronie?
Naprawdę nie widźe powodu dla którego miałbym uzywać zbioru zrobionego prywatnie, a w dodatku w innej wersji językowej od tego co MS udostepnia .
O tym, źe ostatnio podął nawet jakieś *.ISO multisystemowe i wielojęzyczne do pobrania i wypalenia juź tylko wspominam dla sportu, bo przeciez są na nim poprawki góraz ze stycznia, a to juź luty.
Naprawdę nie widźe powodu dla którego miałbym uzywać zbioru zrobionego prywatnie, a w dodatku w innej wersji językowej od tego co MS udostepnia .
O tym, źe ostatnio podął nawet jakieś *.ISO multisystemowe i wielojęzyczne do pobrania i wypalenia juź tylko wspominam dla sportu, bo przeciez są na nim poprawki góraz ze stycznia, a to juź luty.
ale o co z tym chodzi?? bo nie rozumiem tego tekstu za bardzo.. w czym ma pomóc?? jaki plik PL??
Tia...,a tak poszperać w sieci na temat integracji np. SP2 eng z XP pl czy podobnych,a starszych to juź nie łaska?
Oczywiście, źe da się to wymusić tyle, źe sensu większego nie widzę, bowiem nastapi wymieszanie plików w zakresie wersji językowych, a skutkiem tego bajzel w menu i wyswietlaniu znaków oraz nazw.
do tego dojdzie pewnie kłopot z instalacją kolejnej paczki poprawek – tym razem pewnie juź chińska wersja będzie potrzebna – czy programów odwołujących się do lokalizacji systemu.
Poniewaź w2k nie uźywam więc pewnie dlatego udało mi się na tę stronę trafić: http://support.microsoft.com/kb/891861 i w jej zawartości wyczytać coś o pliku pl do pobrania,ale to zapewne mi się – jak zwykle – przywidziało.
Oczywiście, źe da się to wymusić tyle, źe sensu większego nie widzę, bowiem nastapi wymieszanie plików w zakresie wersji językowych, a skutkiem tego bajzel w menu i wyswietlaniu znaków oraz nazw.
do tego dojdzie pewnie kłopot z instalacją kolejnej paczki poprawek – tym razem pewnie juź chińska wersja będzie potrzebna – czy programów odwołujących się do lokalizacji systemu.
Poniewaź w2k nie uźywam więc pewnie dlatego udało mi się na tę stronę trafić: http://support.microsoft.com/kb/891861 i w jej zawartości wyczytać coś o pliku pl do pobrania,ale to zapewne mi się – jak zwykle – przywidziało.
przychylam się do twojej opinii.. byłoby doprawdy miodzio.. pozdrawiam..
PS. a tu mały ukłon :D w strone redakcji/modków/i wszystkich współtworzących ten vortal a czytających niniejszy pościk.. zróbcie coś w tej sprawie językowej.. z góry dzięki
PS. a tu mały ukłon :D w strone redakcji/modków/i wszystkich współtworzących ten vortal a czytających niniejszy pościk.. zróbcie coś w tej sprawie językowej.. z góry dzięki
Chyba nie. Tak samo jak angielski SP2 nie zintegrujesz z polskim XP.
Fajnie by było, gdyby serwis Centrum XP zrobił polską wersję Unoficial SP 5.1 dla Win 2000.
Fajnie by było, gdyby serwis Centrum XP zrobił polską wersję Unoficial SP 5.1 dla Win 2000.