Pytanko o profil GG
Mam pytanie dot. GG. Weszłam w "ustawienia" i tam zahaczyłam "zablokuj profil hasłem". Wpisałam hasło, które nie działa. Na pewno nie pomyliłam hasła. Co mam zrobić aby móc się zalogować do własnego GG??/
Odpowiedzi: 4
Sheriff:jaeo to nie jest to haslo. zabezpieczyla dostep do swojego profilu przed innymi uzytkownikami komputera przez ustawienie hasla. Najprosciej usunac GG, przed tym skopiowac archiwum, zainstalowac na nowo, i na nowo skonfigurowac swoj nr GG.
sorry nie doczytalem,moj blad wiec musi sobie przypomniec jakie ma to haslo,tak jak napisala napewno sie nie pomylila,lub zrobic tak jak napisales.
Sheriff:jaeo to nie jest to haslo. zabezpieczyla dostep do swojego profilu przed innymi uzytkownikami komputera przez ustawienie hasla. Najprosciej usunac GG, przed tym skopiowac archiwum, zainstalowac na nowo, i na nowo skonfigurowac swoj nr GG.
sorry nie doczytalem,moj blad wiec musi sobie przypomniec jakie ma to haslo,tak jak napisala napewno sie nie pomylila,lub zrobic tak jak napisales.
jaeo to nie jest to haslo. zabezpieczyla dostep do swojego profilu przed innymi uzytkownikami komputera przez ustawienie hasla. Najprosciej usunac GG, przed tym skopiowac archiwum, zainstalowac na nowo, i na nowo skonfigurowac swoj nr GG.
muoda7:Mam pytanie dot. GG. Weszłam w "ustawienia" i tam zahaczyłam "zablokuj profil hasłem". Wpisałam hasło, które nie działa. Na pewno nie pomyliłam hasła. Co mam zrobić aby móc się zalogować do własnego GG??/
sprubuj odzyskac haslo przy pomocy adresu email,podczas gdy sie rejestrowalas na gg musialas napewno podac swoj adres email.
Strona 1 / 1