pytanko o prędkość sciągania w torrentach
I z góry mówię, że nie sciągam stamtąd piratów, jedynie na potrzeby mojego problemu chwilę tylko sprawdziłem. Więc tak: musiałem wymienić kartę sieciową i od tamtego czasu małe rzeczy takie jak tapety, mini gry sciąga mi na max łącza, a już przy próbie sciagniecia parogigowych
rzeczy to prędkość to tylko 3-5kb!! i wiem, ze to nie chodzi o seedy i peery bo już sie na tym znam i wiem, że innym ściąga szybko. W celu upewnienia się czy jest duzo seedów testowałem sciąganie wszystkiego co ma powyżej 2Gb i nic:/ możliwe jest takie coś?
rzeczy to prędkość to tylko 3-5kb!! i wiem, ze to nie chodzi o seedy i peery bo już sie na tym znam i wiem, że innym ściąga szybko. W celu upewnienia się czy jest duzo seedów testowałem sciąganie wszystkiego co ma powyżej 2Gb i nic:/ możliwe jest takie coś?
Odpowiedzi: 1
Nie możliwe. Wszystko zależy od źródeł, możesz mieć 10tyś. seedów w chinach i będzie szło jak krew z nosa - wszystko jest zależne.
Strona 1 / 1
Dzisiaj zainstalowałem azureusa i takie oto dwie rzeczymnie niepokoją. Taka wiadomość mi wyskoczyła: "If you have a router, please check that you have port 15313 UDP open. Decentralised tracking requires this". Więc ja w zaporze windows ustawiłem wyjątek na ten port. Nod32 chyba nie może tego blokowac? a druga rzecz to taki napis przy ikonie ściągania: "oznacza, ze tracker działa, jesteś z kimś połączony, ale nie posiadasz zdalnego połączenia. Możesz mieć problem z natem jeśli twoje torrenty mają cały czas kolor żółty". Mój admin do niczego sie nie przyznaje.<br />I to już na 100% nie jest zależne od seedów bo mi wszystko ściąga z prędkością max 5kb<br />