pytanko o prędkość sciągania w torrentach

I z góry mówię, że nie sciągam stamtąd piratów, jedynie na potrzeby mojego problemu chwilę tylko sprawdziłem. Więc tak: musiałem wymienić kartę sieciową i od tamtego czasu małe rzeczy takie jak tapety, mini gry sciąga mi na max łącza, a już przy próbie sciagniecia parogigowych
rzeczy to prędkość to tylko 3-5kb!! i wiem, ze to nie chodzi o seedy i peery bo już sie na tym znam i wiem, że innym ściąga szybko. W celu upewnienia się czy jest duzo seedów testowałem sciąganie wszystkiego co ma powyżej 2Gb i nic:/ możliwe jest takie coś?

Odpowiedzi: 1

Nie możliwe. Wszystko zależy od źródeł, możesz mieć 10tyś. seedów w chinach i będzie szło jak krew z nosa - wszystko jest zależne.
spiderko
Dodano
15.09.2006 22:28:44
  • gepiuu 17.09.2006 17:01:12

Dzisiaj&nbsp;zainstalowałem&nbsp;azureusa&nbsp;i&nbsp;takie&nbsp;oto&nbsp;dwie&nbsp;rzeczymnie&nbsp;niepokoją.&nbsp;Taka&nbsp;wiadomość&nbsp;mi&nbsp;wyskoczyła:&nbsp;&quot;If you have a router, please check that you have port 15313 UDP open. Decentralised tracking requires this&quot;. Więc ja w zaporze windows ustawiłem wyjątek na ten port. Nod32 chyba nie może tego blokowac? a druga rzecz to taki napis przy ikonie ściągania: &quot;oznacza, ze tracker działa, jesteś z kimś połączony, ale nie posiadasz&nbsp;zdalnego&nbsp;połączenia.&nbsp;Możesz&nbsp;mieć&nbsp;problem&nbsp;z&nbsp;natem&nbsp;jeśli&nbsp;twoje&nbsp;torrenty&nbsp;mają&nbsp;cały&nbsp;czas&nbsp;kolor&nbsp;ż&oacute;łty&quot;.&nbsp;M&oacute;j&nbsp;admin&nbsp;do&nbsp;niczego&nbsp;sie&nbsp;nie&nbsp;przyznaje.<br />I to już na 100% nie jest zależne od seed&oacute;w bo mi wszystko ściąga z prędkością max 5kb<br />

gepiuu
Dodano:
13.09.2006 20:15:43
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1