Pytanko do uzytkownikoow Xp i Me
Mam male pytanko. Czy w Windowsie Xp (ktorego nadal nie moge zainstalowac z powodu opisanego troche tematow nizej) jest cos takiego jak w Me czyli: kiedy przez ok. 2 min przestane robic cos na komputerze to dysk twardy zaczyna mielic, mielic i nie moze skonczyc az do restartu kompa.
1. Wy tez to macie ? (w win me)
2. Czy takie cos jest w XP ?
Pozdroofka dla wszystkich.
1. Wy tez to macie ? (w win me)
2. Czy takie cos jest w XP ?
Pozdroofka dla wszystkich.
Odpowiedzi: 6
heh mialem cos takiego w Win 98 okazało sie ze mialem zamalo miejsca na dysku.
mam leprzy pomysl wyzucic mina ME I na jego miejsce xpka wrypac
Hello!
Dysk Ci szaleje! A to dlatego źe Win Me ma coś takiego jak harmonogram zadań w Panelu sterowania jest tam takie zadanie jak PCHealth czy coś w tym stylu... trzeba to wyłączyć albo przedłuźyć czas reakcji.... i problem z głowy!
Misiek
Dysk Ci szaleje! A to dlatego źe Win Me ma coś takiego jak harmonogram zadań w Panelu sterowania jest tam takie zadanie jak PCHealth czy coś w tym stylu... trzeba to wyłączyć albo przedłuźyć czas reakcji.... i problem z głowy!
Misiek
Macie uruchomioną usługę indeksowania plików to pewnie dlatego.
Moze ktos jeszcze ma takie problemy, he.
Dzieki za rade, sprobuje.
Dzieki za rade, sprobuje.
co do ME
tez cos takiego miałem, dopóki nie wyłączyłem "Przywracania systemu" – bo od tych częstych punktów przywracania dysk nie wyrabiał na zakrętach
radzę zrobić to samo – właściwości systemu – zaawansowane (jak pamietam) – wydajność – zaawansowane
i zaznaczyć "wyłącz przywracanie systemu"
tez cos takiego miałem, dopóki nie wyłączyłem "Przywracania systemu" – bo od tych częstych punktów przywracania dysk nie wyrabiał na zakrętach
radzę zrobić to samo – właściwości systemu – zaawansowane (jak pamietam) – wydajność – zaawansowane
i zaznaczyć "wyłącz przywracanie systemu"
Strona 1 / 1