pytanko do karty TV

mam pytnko jezeli bym kupil jakas karte telewizyjna do komputera to mógł bym podlaczyc do niej normalny tuner satelitarny (taki jak stoi przy telewizorze :D ) a do tunera dopiero anteny od telewizji naziemnej i czy mogl bym ogladac na kompie TV satelitarna i naziemna?
a jeszce jak odpowiecie czy da sie odkodowywac satelitarne kanaly to bajka

Odpowiedzi: 4

dzieki wielkie za odpowiedz a karty sat nie chce kupic bo jest dla mnie zadroga a tuner akarat mam
a jezeli juz to jaka karte TV do kompa polecasz (do 150zł)i zapytam sie jeszce raz do pewnosci jezeli bede mial karte TV to jezeli podepne do niego tuner SAT do bede mogl ogladac przez karte TV programy z satelity i bede mogł odkodowywac program :?: :?:
KL1992
Dodano
31.01.2006 00:22:08
Frog17PL tak, moźna podłączyć tuner satelitarny– na takich zasadach jak do telewizora, są równiez karty tvsat–ale bez moźliwości odbioru tv naziemnej. Teoretycznie się da odkodować sygnał, ale to będzie KRADZIEŻ.
KL1992 W laptopach niema kart tv, ale moźna zakupić i podłączyć– np na pcmcia avermedia, niepamiętam typu, równieź pod USB istnieją karty tv i sat.Iza pomocą karty tv do laptopa da się podłączyć tuner sat.
mariuszspa
Dodano
31.01.2006 00:01:40
Witam korzystając z twojego pytania chciałbym się zapytać czy karty telewizyjne są w laptopach? i czy będzie wtedy moźliwość podłączenia takej satelitki.
Frog17PL
Dodano
30.01.2006 21:15:17
Witam korzystając z twojego pytania chciałbym się zapytać czy karty telewizyjne są w laptopach? i czy będzie wtedy moźliwość podłączenia takej satelitki.
Frog17PL
Dodano
30.01.2006 21:15:17
KL1992
Dodano:
30.01.2006 20:25:23
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1