Pytanie
Rozumiem, źe mój poprzedni temat został umieszczony w złym miejscu i przeniesiony do tego działu. Ale dlaczego został zablokowany bez słowa wyjaśnienia? :shock:
Proszę moderatorów o podanie sensownych przyczyn :shock:
Proszę moderatorów o podanie sensownych przyczyn :shock:
Odpowiedzi: 7
Tamto na górze to ja, nie zauwaźyłem źe się nie zalogowałem. Sorki
Dla mnie to wielkie święto :lol:. Zawsze zaglądając na to szanowne forum czułem się jak nędzny pirat :lol: :lol: . Więc cieszę się, źe będę mógł dołączyć do waszego szanownego gremium posiadaczy legalnych Wind :lol: :lol: :lol:
Pgx pytał się co mój temat wniósł nowego na forum. Bardzo duźo :lol: Moźe przeczyta go jakiś skruszony posiadacz pirata i zdecyduje się na kupno legala chociaź teraz zaczynam w to wątpić po przeczytaniu komentarzy.Nie jesteście w porządku koledzy. Znalazłem tu duźo postów z pytaniami na temat, np cracków, które były tępione komentarzami typu "takie rzeczy to nie na naszym forum". :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam
Pgx pytał się co mój temat wniósł nowego na forum. Bardzo duźo :lol: Moźe przeczyta go jakiś skruszony posiadacz pirata i zdecyduje się na kupno legala chociaź teraz zaczynam w to wątpić po przeczytaniu komentarzy.Nie jesteście w porządku koledzy. Znalazłem tu duźo postów z pytaniami na temat, np cracków, które były tępione komentarzami typu "takie rzeczy to nie na naszym forum". :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam
Postawmy się nawet w hipotetycznej sytuacji, źe nie mamy. No i co :?:
Pokaźcie mi gdzie jest napisane, źe posiadanie jest niezgodne z prawem.
Pokaźcie mi gdzie jest napisane, źe posiadanie jest niezgodne z prawem.
LiptonX:Przecieź My Wszyscy mamy orginalnrgo windowsa :twisted:
no wlasnie dlatego tak mnie ten topic zdziwil
Przecieź My Wszyscy mamy orginalnrgo windowsa :twisted:
oh szanoeny panie pedrak tfu.... robak uklonmy sie przed toba ze bedziesz miala wina na legalu
A ja mam pytanie co twój temat wniósł na forum :?: :evil: Czy Kuba powinien ogłosić święto forumowe z tej okazji źe se kupujesz orginalnego wina :?:
Strona 1 / 1