pytanie
Jak wyłączyć pokazywanie się tego alarmu w taskbarze, źe plik xx czy yy jest uszkodzony? Teraz co minute mi to wyskakuje i szlag mnie juź trafia
Odpowiedzi: 8
Braveheart:Problem leźy w tym źe usuwam uszkodzone pliki (2) ale one za pare minut znowu wracają :(. Niewiem pomyśle jeszcze i jak cos to później napisze ;)
Bo są chronione przez przywracanie systemu – pisąłem wyzej, źe trzeba tę opcję wyłącznyć najpierw, a odpiero potem za porźadki się brać.
sciagnij z tad http://www.pcworld.pl/news/news.asp?id=46179 ja tam ogladam PUCHAR UEFA :P LEGIA LECH AMICA GOGOGO!!!
Problem leźy w tym źe usuwam uszkodzone pliki (2) ale one za pare minut znowu wracają :(. Niewiem pomyśle jeszcze i jak cos to później napisze ;)
Mi pomaga zadnej churki nie widac np z polaczenia z internetem wiec z tym chyba tez sobie poradzi nie gwarantuje :wink:
Braveheart:Rebe zrobiłem tak i nic... dalej to samo. Rzemien hmm popatrze. Próbowałem ad aware ale nie pomógł
A przy okazji zawartość dysku teź przeszukałeś i wyłaczłeś na ten czas system restore?
Rebe zrobiłem tak i nic... dalej to samo. Rzemien hmm popatrze. Próbowałem ad aware ale nie pomógł
Programem xp–AntiSpy poszukaj w googlach 8) i zaznacz funkcje nie pokazuj porad w chmurkach czy cos w tym stylu :wink:
Wywal odwołania do tych plików w rejestrze i skończy się śpiewka – do nasepnej infekcji.
Strona 1 / 1