pytanie w sprawie gazety
Zakupiłem komputer,(nie mając internetu) zakupiłem jedną z najsłynniejszych gazet z grami w polsce.Nie mając internetu miałem antyvirus Avast :lol: i z płyty z tej gazety (mając na dysku tapety) wykryło mi virusa :D i czy mam prawo pozwać ich??hehe :mrgreen:
Odpowiedzi: 5
Z jakimikolwiek pretensjami do redakcji gazety, albo prosto do sądu.
Coby bez sensu nie kontynuować tematu załoźonego wyłącznie dla picu – zamykam.
Coby bez sensu nie kontynuować tematu załoźonego wyłącznie dla picu – zamykam.
pomysl raz jescze, albo poczytaj dokladnie gazetke, a szczegolnie teksty odtyczace plyty i programow na niej zamieszczonych. chodzi mi o linijke ze programy zostaly sprawdzone antywirusem ale redakcja nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne przeoczeniax–awier:ułoczywiście
ułoczywiście
pytanie retoryczne ?x–awier:Zakupiłem komputer,(nie mając internetu) zakupiłem jedną z najsłynniejszych gazet z grami w polsce.Nie mając internetu miałem antyvirus Avast :lol: i z płyty z tej gazety (mając na dysku tapety) wykryło mi virusa :D i czy mam prawo pozwać ich??hehe :mrgreen:
pytanie retoryczne ?x–awier:Zakupiłem komputer,(nie mając internetu) zakupiłem jedną z najsłynniejszych gazet z grami w polsce.Nie mając internetu miałem antyvirus Avast :lol: i z płyty z tej gazety (mając na dysku tapety) wykryło mi virusa :D i czy mam prawo pozwać ich??hehe :mrgreen:
Strona 1 / 1