pytanie w sprawie gazety

Zakupiłem komputer,(nie mając internetu) zakupiłem jedną z najsłynniejszych gazet z grami w polsce.Nie mając internetu miałem antyvirus Avast :lol: i z płyty z tej gazety (mając na dysku tapety) wykryło mi virusa :D i czy mam prawo pozwać ich??hehe :mrgreen:

Odpowiedzi: 5

Z jakimikolwiek pretensjami do redakcji gazety, albo prosto do sądu.
Coby bez sensu nie kontynuować tematu załoźonego wyłącznie dla picu – zamykam.
Bobi
Dodano
03.05.2006 23:47:32
x–awier:
ułoczywiście
pomysl raz jescze, albo poczytaj dokladnie gazetke, a szczegolnie teksty odtyczace plyty i programow na niej zamieszczonych. chodzi mi o linijke ze programy zostaly sprawdzone antywirusem ale redakcja nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne przeoczenia
gieras
Dodano
03.05.2006 23:44:43
ułoczywiście
x–awier
Dodano
03.05.2006 23:27:23
x–awier:
Zakupiłem komputer,(nie mając internetu) zakupiłem jedną z najsłynniejszych gazet z grami w polsce.Nie mając internetu miałem antyvirus Avast :lol: i z płyty z tej gazety (mając na dysku tapety) wykryło mi virusa :D i czy mam prawo pozwać ich??hehe :mrgreen:
pytanie retoryczne ?
gieras
Dodano
03.05.2006 23:02:15
x–awier:
pytanie retoryczne ?
gieras
Dodano
03.05.2006 23:02:15
x–awier
Dodano:
03.05.2006 21:09:44
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1