Pytanie o "Konkurs Świąteczno-Noworoczny na CentrumXP.pl"
Odpowiedzi: 20
-
[quote=xychuo2]Dostałem e-mail: [quote]Gratulacje wygrałeś Office Small Business 2007. Przypominamy że do otrzymania nagrody wymagane jest wypełnienie danych w profilu. ---- Wiadomość wygenerowana automatycznie przez Portal CentrumXP.pl [/quote] KIedy mogę liczyć na nagrodę?[/quote] Wysyłać nagrody zaczniemy po Nowym Roku. [quote=maximus_dick]gratulacje xychuo2 ja też wygrałem, jednak jest pewien problem grałem dziś o 14 o Office Small Business 2003, udało się być pierwszym, a tu przyszedł mi e-mail z gratulacjami, że wygrałem t-shirty wiem, że nie jest to opóźniona nagroda z poprzedniej tury, bo t-shirty godzinę wcześniej ustrzelił móz znajomy proszę więc kogoś z obsługi o wyjaśnienie dzięki :D[/quote] Proszę skontaktuj się ze mną na PM lub e-mailem i podaj swój login bądź e-mail użyty podczas rejestracji. Sprawdż dokładnie Twój przypadek. [quote=kaaroli][quote=paradajka]Witam mam problem gdyż za każdym razem muszę podawać nowego maila - gdy chcę wpisywac tylko jednego wyrzuca że był już uzyty kolega mówi że u niego nie ma tego problemu ](*,) Ania[/quote] Mam DOKŁADNIE tak samo, taka wiadomość może by mnie nie zdziwiła, gdybym już coś wygrała, ale nic takiego nie miało miejsca. Czy mógłby ktoś z Administracji to wyjaśnić? [/quote] W konkursie z jednego adresu e-mail możesz brać udział tylko jeden raz, niezależnie od tego czy coś wygrałeś czy nie. [quote=mtestowy]Ja mam problem taki, że nie mogę otrzymać nagrody, bo nie mogę wypełnić danych w profilu, po wpisaniu i kliknięciu zapisz po odświeżeniu pola znów są puste, wie ktoś dlaczego? albo w jaki sposób można usunąć profil w centrumxp.pl, bo w opcjach profilu nie ma takiej opcji.[/quote] Wiemy o tym błędzie, jeszcze dziś zostanie poprawiony. [quote=enter][quote=Kuba]Trzeba być zalogowany w portalu. Po logowaniu link LOGOWANIE zmienia się na KONKURS. Klikacie i na tej stronie znajdują się wszystkie szczegóły konkursu, lista najbliższych rund etc oraz formularz, po wypełnieniu którego (e-mail i zgoda na wysyłanie Biuletynu MSowego) rejestrowany jest udział w konkursie. W praktyce z jednego konta możne wziąć udział w konkursie kilka osób, zakładając, ze każda z nich ma unikalny e-mail. [/quote] U mnie nic takiego nie ma. Ponawiam prośbę o screeny. [/quote] Proszę: http://www.centrumxp.pl/ASPX/KonkursSwiatecznoNoworoczny/konkurs.jpg [quote=keddie]Kto wymyśla te konkursy??? Zasada zdobywania nagród jest do bani - przykład z dzisiaj: od 9 do 13 wisiało "ETUI CD" do wygrania. Skoro nie zdążyłem o 9 to teraz czekam do 12 na kolejną nagrodę.... ale zaraz, przecież musi kliknąć 25 osób - czyli muszę kliknąć i być przegranym żeby konkurs toczył się dalej. no bo skoro nikt nie kliknie to nie będzie kolejnych rund, czyli 24 osoby/25 muszą się poświęcić - bez sensu. Nie lepiej by było po prostu losować 1 osobę z puli osób, które zapisały się do danej rundy? x[] - array z osobami które wzięły udział w danej rundzie n = length(x) winner = random(n) echo "the winner is: " + x[n] ;)[/quote] Zasady są jakie są. Jesli ktoś chce brać udział musi je rozumieć i akcetpować, proste. [quote=maximus_dick] co innego błędy techniczne... panie Adminie... nadal czekamy na wyjaśnienie co się dzieje z zapisywaniem danych w profilu i czemu nie zawsze zwycięzca dostaje emaila z nagrodą, która była wyznaczona na dany etap[/quote] DANE - wyjaśniłem wyżej MAILE - niektórzy dostawcy poczty, jak wp.pl blokują nasza pocztę. Niemniej jednak niezależnie od wysyłanych przez nas maili będziemy publikować listy zwycięzców na stronie. [quote=golabtomek]Witam. Mam takie pytanie, a raczej prośbę. Wczoraj próbowałem wygrać Vistę Home Premium o 22:00. Jednak nie miałem konta premium i wpisał mi sie adres @centrumxp.pl. Nie wiem, więc czy wygrałem czy nie, dlatego proszę któregoś z adminów konkursu, o sprawdzenie. Mój login: golabtomek@centrumxp.pl . Z góry dzięki ;) P.S Co jeśli wygrałem, a nie mam tego maila?[/quote] Regulamin mówi wyraźnie - musisz podać ważny adres e-mail. Aktuwuj więc szybko maila i poproś e-mialem lub na PM o sprawdzenie wygranej (lub poczekaj na publikację zwycięzców). [quote=maximus_dick]ktoś się orientuje, czy osoby odpowiedzialne za obsługę mają już przedświąteczne wolne ? ;) [/quote] Wręcz odwrotnie, masa pracy, dlatego nie odpwiadałem wczesniej :-) [quote=maximus_dick] bo brat teraz zagrał i znowu mail o koszulkach, a na 23 miała być klawiatura z mychą bezprzewodowe... niestety tym razem nie mam potwierdzenia, czy ktoś o 22 zgarnął te koszulki, czy nie... choć to trochę dziwne, że 2 razy dokładnie w pełnej godzinie trafiamy i jest nie ta nagroda co powinna być :wtf: [/quote] Bardzo możliwe. O równych godzinach jest po prostu masa osób w konkursie i często dopiero wtedy wypadaja nagrdoy z poprzednich rund. Ktoś tam pisał, że konkurs jest chory. W ostatecznym przypadku moglibyśmy zrobić losowanie, czy to było by lepsze? Takto zawsze jest jakiś mały cień szans, że mając refleks, dużo szczęścia i poprzednią rundę zakończoną :-) można upolować nagrodę.
-
[quote=Kuba] [quote=maximus_dick] bo brat teraz zagrał i znowu mail o koszulkach, a na 23 miała być klawiatura z mychą bezprzewodowe... niestety tym razem nie mam potwierdzenia, czy ktoś o 22 zgarnął te koszulki, czy nie... choć to trochę dziwne, że 2 razy dokładnie w pełnej godzinie trafiamy i jest nie ta nagroda co powinna być :wtf: [/quote] Bardzo możliwe. O równych godzinach jest po prostu masa osób w konkursie i często dopiero wtedy wypadaja nagrdoy z poprzednich rund. [/quote] ok... możliwe... jednak proszę o sprawdzenie, jako że jak pisałem wcześniej (i na PM) na pewno raz się zdarzyło, że system przyznał złą nagrodę, więc jest szansa (wg mnie nawet dość duża), że w tym przypadku również dzięki :)
-
[quote=wi5nia]u mnie tez zadnego info ani nic. lipa i tyle[/quote] Ja też nie otrzymałem żadnego emaila.....:wtf:
-
[quote=magick6969] mordzio - może za długo czekałeś na stronie i ci "wygasła"... spróbuj od razu po zalogowaniu[/quote] Nie mozliwe, no chyba ze sesja wygasa po 5sek od zalogowania;)