Pytanie o notebooki
Witam bardzo serdecznie i mam takie troche laickie pytania dotyczace procesorow w notebookach.
ktory procesor jest lepszy, czy kupowac laptopa z Pentium 4 3.2GHz HT ,czy tez Intel Pentium M Processor 745 (1.80GHz/400MHz FSB niby wedlug zegara ten drugi jest znacznie wolniejszy ale moze ma wieksza wydajnosc.
A moze rozgladac sie za procesorem ADM.
Dodam ze ten notebook bedzie sluzyl mlodej studentce glownie do pracy i czasami do jakiej malej gierki ,intenet itp.( zadnej pracy z grafika)
Bardzo prosze o opinie na ten temat i z gory bardzo dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam B :D :D :D
ktory procesor jest lepszy, czy kupowac laptopa z Pentium 4 3.2GHz HT ,czy tez Intel Pentium M Processor 745 (1.80GHz/400MHz FSB niby wedlug zegara ten drugi jest znacznie wolniejszy ale moze ma wieksza wydajnosc.
A moze rozgladac sie za procesorem ADM.
Dodam ze ten notebook bedzie sluzyl mlodej studentce glownie do pracy i czasami do jakiej malej gierki ,intenet itp.( zadnej pracy z grafika)
Bardzo prosze o opinie na ten temat i z gory bardzo dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam B :D :D :D
Odpowiedzi: 3
Kup se kompa i przejedz walcem, tez bedzie cienki :roll: Ale tu juz kwestia gustu, a i tak tej mocy nie wykorzystasz (chyba ze grafika, i takie tam moco zerne, ale na notebooku???)
Weź MSI MEGABOOK M510C Centrino
Ehh literka M oznacza ze sa oszczedniejsze. Ale czy szybsze od zwyczajnego HT. Ja bym bral jakiegos z Athlonem M (takiego jak ja mam wydajnosc duza stabilnosc itp..)
Strona 1 / 1