Pytanie o GG..

...czy da rade zrobic tak zebym mial kogos na liscie kontaktow ale nie chce widziec statusow tej osoby tylko to czy jest dostepna czy niedostepna.... ? nie rozmawiam z ta osoba wiec nie powiem jej zeby zazanaczyla mnie tak zebym nie widzial jej statisów... chodzi mi o to zebym to ja jakos mogl zrobic ??

Pozdrawiam

Odpowiedzi: 8

Bobi_robert:
Wszystko fajnie tyle ze ta opcja ukrywa statusy wszyskich osob z listy

no wlasnie a chodzi o to zeby tylko jednej osoby statusu nie widac... wiem, wiem mam wymagania ;) no ale tak wyszlo ze jedna osoba mi nie daje spokoju z tymi swoimi statusami :/ ;)

Pozdrwiam
KoRnias
Dodano
19.11.2004 19:18:03
Wszystko fajnie tyle ze ta opcja ukrywa statusy wszyskich osob z listy
Bobi
Dodano
19.11.2004 17:43:48
A moźe to pomoźe ?
amd_good
Dodano
19.11.2004 17:00:02
corning:
tworzysz grupy kontaktów...

no tak grupy kontaktow to jest MYSL :idea:

bedzie w innej grupie i zaznacze zeby wlasnie pokazywalo zmiane statusu ale nie bedze widzial opisu tej osoby ale bede wiedzial ze weszla na GG...
:)

Dzieki w sumie jakies rozwiazanie sie znalazlo..

Pozdrawiam
KoRnias
Dodano
10.11.2004 01:01:24
tworzysz grupy kontaktów i pokoleji rozdzielasz poszczególnych znajomych, a po to aby ci co chwile nie wyświetlało źe ktoś jest dostepny to ustawiasz w:
gadu–gadu/ustawienia/status/powiadamianie o zmianie statusu/ no i wybierasz odpowiednią opcję
corning
Dodano
09.11.2004 17:00:51
Bobi_robert:

Zakmknij wiec oczy :lol:

hehe
no tak albo kupie sobie opake na oczy ale to juz nic nie bede widzial :P hehe

corning:
a moźe jakbyś spróbował z listą kontaktów?

ale co spróbował ? jak?

chodzi o to ze chce widzic tylko czy jest dostepna i nie czytac jej statusów...

[pewnie nie da rady :(]

pozdrawiam
KoRnias
Dodano
09.11.2004 16:28:52
a moźe jakbyś spróbował z listą kontaktów?
corning
Dodano
09.11.2004 16:14:17
KoRnik:
...czy da rade zrobic tak zebym mial kogos na liscie kontaktow ale nie chce widziec statusow tej osoby tylko to czy jest dostepna czy niedostepna.... ? nie rozmawiam z ta osoba wiec nie powiem jej zeby zazanaczyla mnie tak zebym nie widzial jej statisów... chodzi mi o to zebym to ja jakos mogl zrobic ??

Pozdrawiam

Zakmknij wiec oczy :lol:
Serio: IMO albo wszystko albo nic
Bobi
Dodano
09.11.2004 16:10:33
KoRnias
Dodano:
09.11.2004 16:05:21
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1