Pytanie o GG..
...czy da rade zrobic tak zebym mial kogos na liscie kontaktow ale nie chce widziec statusow tej osoby tylko to czy jest dostepna czy niedostepna.... ? nie rozmawiam z ta osoba wiec nie powiem jej zeby zazanaczyla mnie tak zebym nie widzial jej statisów... chodzi mi o to zebym to ja jakos mogl zrobic ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 8
Bobi_robert:Wszystko fajnie tyle ze ta opcja ukrywa statusy wszyskich osob z listy
no wlasnie a chodzi o to zeby tylko jednej osoby statusu nie widac... wiem, wiem mam wymagania ;) no ale tak wyszlo ze jedna osoba mi nie daje spokoju z tymi swoimi statusami :/ ;)
Pozdrwiam
Wszystko fajnie tyle ze ta opcja ukrywa statusy wszyskich osob z listy
A moźe to pomoźe ?
corning:tworzysz grupy kontaktów...
no tak grupy kontaktow to jest MYSL :idea:
bedzie w innej grupie i zaznacze zeby wlasnie pokazywalo zmiane statusu ale nie bedze widzial opisu tej osoby ale bede wiedzial ze weszla na GG...
:)
Dzieki w sumie jakies rozwiazanie sie znalazlo..
Pozdrawiam
tworzysz grupy kontaktów i pokoleji rozdzielasz poszczególnych znajomych, a po to aby ci co chwile nie wyświetlało źe ktoś jest dostepny to ustawiasz w:
gadu–gadu/ustawienia/status/powiadamianie o zmianie statusu/ no i wybierasz odpowiednią opcję
gadu–gadu/ustawienia/status/powiadamianie o zmianie statusu/ no i wybierasz odpowiednią opcję
Bobi_robert:
Zakmknij wiec oczy :lol:
hehe
no tak albo kupie sobie opake na oczy ale to juz nic nie bede widzial :P hehe
corning:a moźe jakbyś spróbował z listą kontaktów?
ale co spróbował ? jak?
chodzi o to ze chce widzic tylko czy jest dostepna i nie czytac jej statusów...
[pewnie nie da rady :(]
pozdrawiam
a moźe jakbyś spróbował z listą kontaktów?
KoRnik:...czy da rade zrobic tak zebym mial kogos na liscie kontaktow ale nie chce widziec statusow tej osoby tylko to czy jest dostepna czy niedostepna.... ? nie rozmawiam z ta osoba wiec nie powiem jej zeby zazanaczyla mnie tak zebym nie widzial jej statisów... chodzi mi o to zebym to ja jakos mogl zrobic ??
Pozdrawiam
Zakmknij wiec oczy :lol:
Serio: IMO albo wszystko albo nic
Strona 1 / 1