Pytanie do SA
Gdzie znaleść konbajn mam 100% hoć nie przechodziłem wszyskich misji bo sciagńąlem 100%
Odpowiedzi: 14
dzieki juz znalazłe jeszcze raz dzięki
Jka nie moźesz wejść do kombjnu to weź snajperke i zbij gośća który steruje kombjanem potem .on wypadnie a ty moźesz psokjonie wsiadać do niego:)
Jka nie moźesz wejść do kombjnu to weź snajperke i zbij gośća który steruje kombjanem potem .on wypadnie a ty moźesz psokjonie wsiadać do niego:)
Plis podaj miejsce jak se przypomnisz. A i przeslij film na dami95@poczta.onet.pl
Ok to czekam na filmik.Ale ja probowałem na 2 wsiach i tak się nie dało.Dało się tylko do tych które stały, ale nie we wsiach tylko na odludziu koło jednego gospodarstwa.z resztą dokładnie nie pamietam bo przeszedłem to na początku wakacji 8) 8)
dizong:Tak drzwi staja otworem ale tak jak napisałem: i tak nie wejdzieszmettal:Hmmmm, wlasnie wczoraj gralem w GTA i mozna wejsc do dowolnego kombajnu, tylko wpierw trza ustrzelic kierowce i dzwi staja otworem :wink:
No co ty gadasz, zabijasz goscia ze snajperki, dzwi sie otwieraja i wsiadam bez zadnego problemu i jezdze kombajnem. Jak bede mial chwilke to nagram ten moment frapsem i zalacze filmik.
Tak drzwi staja otworem ale tak jak napisałem: i tak nie wejdzieszmettal:Hmmmm, wlasnie wczoraj gralem w GTA i mozna wejsc do dowolnego kombajnu, tylko wpierw trza ustrzelic kierowce i dzwi staja otworem :wink:
P.S Juź tyle tematów o GTA:SA powastało, to zróbcie Przyklejony, albo jakiś Główny, nie wiem. 8)
P.S.2(Tylko nie komentować mojego pięknego P.S(i P.S.2)) :D :D
Jak jesteś taki mondry to podaj miejsce salonu bizona. A gdzie znalazłes go na farmie podaj niewiecej to oblece helikopterem i znajde
Dami95:Nie bo sciągnołem z internetu i mam mape. a i znalazłem konbajn ale dźwi są zamknięta co zrobić??
wytrch/kluczyki/drut
ewentualnie iśc do salonu bizona i kupić nowy :wink:
Hmmmm, wlasnie wczoraj gralem w GTA i mozna wejsc do dowolnego kombajnu, tylko wpierw trza ustrzelic kierowce i dzwi staja otworem :wink:
do kambajnu dało się wejść tylko i wyłacznie w misji.Jeśli są to kombajny jeźdźące to nie wejdziesz.Nawet jak strzelisz gostkowi w głowe to drzwi się otworza on wyleci, a ty i tak nie wejdziesz.O ile pamiętam to właśnie tylko do tego komajna da się wejść który stoi na "Farmie ze Stali' (ta która była w misji) Jeśli tam się nie da to o kombajnie zapomnij, ale kiedyś wsiadłem, tylko nie pamiętam gdzie bo to dawno było. :roll:
Nie bo sciągnołem z internetu i mam mape. a i znalazłem konbajn ale dźwi są zamknięta co zrobić??
czterech_:(na mapie, którą oczywiście dostałeś razem z grą,
niekoniecznie dostał, od lipca sprzedawana jest przecieź wersja zwykła prawda ? pozaty mógł kupić na allegro bez mapy ;p
na malowniczych polach na polu między los santos a mount chilliad (na mapie, którą oczywiście dostałeś razem z grą, są to tereny z kwadratów d4 i e3)
Strona 1 / 1