Pytanie do GTA SA
jak się chodzi na rantki w GTA SA??
czekam na odpowieć z góry dzięki
czekam na odpowieć z góry dzięki
Odpowiedzi: 6
EL NINO:Z miesiunc ? Tak szybko sie tryndy zmieniaja ? :P
No a jak :P
EL NINO:Tu bede mial problem. Z tymi blatami. Bo beeme tom se kupil z 82 roku, leb moge wygolic, lancuch z rowera tyz sie znajdzie w piwnicy, tak ze na klacie to ze trzy zwoje bedom mi dyndaly :mrgreen: .
Tylko pendały zdejmij :mrgreen:
EL NINO:Bez glosnika se dam rade. Charakterystycznie bede napierdzielal po grochowce :P .
Ale ten zapach – jakby basrefleks nie świeźy :wink:
EL NINO:Z adasia tez moze byc – "da Ci pupy kazda laska, gdy masz dresik z adidaska" :wink: .
Lub: Kaźda laska dymać da sie, gdy to robisz w adidasie
EL NINO:Ale pod renkem :P .
:arrow:
EL NINO:P.S. Lokcie to juz mam oba odmrozone :mrgreen: .
Jeszcze Ci odpadnom, jak laska mocniej szarpnie :mrgreen:
Z miesiunc ? Tak szybko sie tryndy zmieniaja ? :Pgusioo:EL NINO widać, źe dawno nie byłeś na rantce
Tu bede mial problem. Z tymi blatami. Bo beeme tom se kupil z 82 roku, leb moge wygolic, lancuch z rowera tyz sie znajdzie w piwnicy, tak ze na klacie to ze trzy zwoje bedom mi dyndaly :mrgreen: .gusioo:Załatwić bemę (najlepiej na Niemieckich blatach – wienkszy szkunec sie ma), zgolić głowe na zero, załóźyć łancuch na klatę (i jak zostanie to na nadgarstek).
Bez glosnika se dam rade. Charakterystycznie bede napierdzielal po grochowce :P .gusioo:Obowiązkowo w aucie ma być jeden głośnik (20 – 30 cm) wydający charakterystyczne dźwięki.
Z adasia tez moze byc – "da Ci pupy kazda laska, gdy masz dresik z adidaska" :wink: .gusioo:Ewentualnie, jak EL NINO wspominał, dresik ale z Pumy (w myśl przysłowia: Kaźda laska pęka z dumy, gdy to robisz w dersie pumy).
Ale pod renkem :P .gusioo:No i tak przygotowany moźesz iśc na rantkę.
P.S. Lokcie to juz mam oba odmrozone :mrgreen: .
gusioo:EL NINO:W dresach a na nogach nowki adasie. No i pod renkem sie chodzi.
EL NINO widać, źe dawno nie byłeś na rantce:
Trza zrobić tak:
Załatwić bemę (najlepiej na Niemieckich blatach – wienkszy szkunec sie ma), zgolić głowe na zero, załóźyć łancuch na klatę (i jak zostanie to na nadgarstek).
Obowiązkowo w aucie ma być jeden głośnik (20 – 30 cm) wydający charakterystyczne dźwięki.
Ewentualnie, jak EL NINO wspominał, dresik ale z Pumy (w myśl przysłowia: Kaźda laska pęka z dumy, gdy to robisz w dersie pumy).
No i tak przygotowany moźesz iśc na rantkę.
Zapomniales o otwartych wszystkich windowsach zeby charakterystyczne dzwieki byly slyszalne w promieniu 500m oraz lokciu za oknem. Mile widziana takze wymiana ukladu wydechowego zeby dodatkowo F&F przyimitowac dla lepszego efektu.
EL NINO:W dresach a na nogach nowki adasie. No i pod renkem sie chodzi.
EL NINO widać, źe dawno nie byłeś na rantce:
Trza zrobić tak:
Załatwić bemę (najlepiej na Niemieckich blatach – wienkszy szkunec sie ma), zgolić głowe na zero, załóźyć łancuch na klatę (i jak zostanie to na nadgarstek).
Obowiązkowo w aucie ma być jeden głośnik (20 – 30 cm) wydający charakterystyczne dźwięki.
Ewentualnie, jak EL NINO wspominał, dresik ale z Pumy (w myśl przysłowia: Kaźda laska pęka z dumy, gdy to robisz w dersie pumy).
No i tak przygotowany moźesz iśc na rantkę.
Laski na miescie oznaczone sa serduchami. Idziesz do niej i zabierasz ja gdzies.
BTW dobrze miec wgrany modzik hot kafee :D .
BTW dobrze miec wgrany modzik hot kafee :D .
W dresach a na nogach nowki adasie. No i pod renkem sie chodzi.
Strona 1 / 1