PUNISHER

mam taki problem źe nie wiem jak przejść wielkiego ruska koło rakiety . Gość rzuca beczkami i wszystko było by OK gdyby nie to źe zaczyna się palić i zeskakuje na dół i dalej juź nie jest tak fajnie ...???
moźe wiecie jak go przejść nic na niego nie działa strzelam ale nie robi to na nim większego wrazenia :?

Odpowiedzi: 6

Idz do kuchni i złap drugiego chinczyka z czachą. Przesłuchaj go i puść. pójdz za nim do gabinetu. on jeszcze raz uźyje kompa i powie ci dokładnie gdzie jest przejscie (za obrazem w korytarzu koło windy)
Pozdrowina
Kardcore
kardcore
Dodano
03.03.2005 12:39:59
Idz do kuchni i złap drugiego chinczyka z czachą. Przesłuchaj go i puść. pójdz za nim do gabinetu. on jeszcze raz uźyje kompa i powie ci dokładnie gdzie jest przejscie (za obrazem w korytarzu koło windy)
Pozdrowina
Kardcore
kardcore
Dodano
Pozdrowina
Kardcore
kardcore
Dodano
Panowie wielkie dzięki, właśnie sobie poradziłem super wielkie dzięki za pomoc . Pojawił się kolejny problem :wink:
CHińczyk u chinczyka pojawił się problem bo nie moge znaleść tajnego przejścia :evil: , jest gość i cztery ładne panienki . obcinam mu głowe i biegne do pokoju po klucz , mam klucz biegne do laptopa, zaczyna się odliczanie i... nie wiem co dalej bo się zlatuje banda chińczyka i gdzie się nie rusze to mnie zabijają i nie zabardzo wiem gdzie to przejscie którędy moźna uciec... :evil: .
[SpideR]
Dodano
02.03.2005 21:23:16
Wokół masz beczki biegnij koło nich a jak on będzie przechodził koło nich to sile zapala a w tym czasie szczekaj do nich i one wybuchają, co powodują, źe Go ranią
WERR
Dodano
01.03.2005 22:40:34
Jak masz jakieś granaty musisz go nimi zarzucić, jak juź ci się skończą, a on ciągle będzie biegał, musisz rozwalać beczki gdy będzie przechodził obok nich.
kardcore
Dodano
01.03.2005 14:11:13
[SpideR]
Dodano:
28.02.2005 15:10:25
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1