Przywracanie systemu Xp czy Norton System Works – GoBack ?
Dostałem z Norton System Works program GoBack słuźący do przywracania systemu który zresztą mam włączony Pytanie: Czy w ogóle jest sens go stosować skoro Xpek ma własną opcję przywracania systemu? Ewentualnie który z nich wyłączyć Bo tej chwili pracują u mnie oba :)
Odpowiedzi: 4
Finał moich rozterek jest taki: Wywaliłem GoBacka i zrobiłem obraz partycji Ghostem proste rozwiązania jednak są najlepsze i nie ma co kombinować bo się przekombinuje :D Pozdr
wszystko tylko nie GoBack. wielu uźytkownikow mialo juz z nim problemy, ja osobiscie od ponad miesiaca odtwarzam sobie po trochu utracone dane z zepsutej partycji.
GoBack zmienia typ wszystkich zabezpieczanych partycji na swoj wlasny format (Type44?). i wszystko swietnie dopoki cos sie nie popsuje. ewentualnie, gdy uzyjesz innego narzedzia do zarzadzania partycjami, np. Partition Magic. a poniewaz zasada dzialania GoBack'a nie jest nigdzie opisana w jego dokumentacji, nietrudno popelnic ten blad. odradzam i ostrzegam przed tym programem. wprawdzie zabezpiecza dobrze, ale zagrozenie ktore stwarza jest powazne :?
GoBack zmienia typ wszystkich zabezpieczanych partycji na swoj wlasny format (Type44?). i wszystko swietnie dopoki cos sie nie popsuje. ewentualnie, gdy uzyjesz innego narzedzia do zarzadzania partycjami, np. Partition Magic. a poniewaz zasada dzialania GoBack'a nie jest nigdzie opisana w jego dokumentacji, nietrudno popelnic ten blad. odradzam i ostrzegam przed tym programem. wprawdzie zabezpiecza dobrze, ale zagrozenie ktore stwarza jest powazne :?
Pewnie nie napisałem jasno o co mi chodzi:) Nic mi się jeszcze bogu dzięki nie wywaliło Dysk pracuje dobrze windows teź z tym źe mam w tej chwili włączone dwa programy do odzyskiwania systemu co nie ma za duźego sensu bo kaźdy z nich robi to samo i tworzy pliki które mi zapychają dysk Muszę któryś wyłączyć pytanie tylko który? Z tego co widzę GoBack się fajnie ładuje jeszcze przed systemem a o windowsowym za duźo nie wiem Jeśli Cię dobrze zrozumiałem czasem są z nim kłopoty Pozdrawiam
Czy po zainstalowaniu GoBack masz efekt ciągłej pracy dysku?/świecenie diody].
GoBack jest niezbędny podczas awarii sys
Po wejściu awaryjnym F8 korzystasz z GoBack.Niestety,przywracanie wtedy juź nie działa.
A czasami nie działa z działającym sys,ale będącym na krawędzi crash
GoBack jest niezbędny podczas awarii sys
Po wejściu awaryjnym F8 korzystasz z GoBack.Niestety,przywracanie wtedy juź nie działa.
A czasami nie działa z działającym sys,ale będącym na krawędzi crash
Strona 1 / 1