przywracanie systemu – problem

czesc
mam problem kiedy probuje uruchomic pomoc techniczna pokazuje mi sie komunikat : system Windows nie moze otworzyc pomocy i obslugi technicznej poniwaz usluga systemu nie jest uruchomiona . Aby rozwiazac ten problem uruchom usluge o nazwie " pomoc i obsluga techniczna". nic nie grzebalem ostatnio Smile tak wiec jest to dziwne . Bez tej pomocy nie moge "odzyskiwac systemu" przy pomocy odzyskiwania systemu
Prosze o porade co mam zrobic
Czy moge to zrobic przy pomocy plytki z winda xp?

Odpowiedzi: 8

EL NINO:
Rebe:
Moźliwe – instalator SP2 mi takiego hołubca wyciął.
No to kurna melduj wczesniej, bo znowu wyjde na ignoranta :P .

Na sklerotyka raczej :mrgreen: , bom Ci o tym opowiadał w formie anegdoty i w innym trybie .

Jakie znowu poza tym? – Toź u Ciebie to w permanencji :wink:
Rebe
Dodano
07.01.2005 09:01:41
Rebe:
No to kurna melduj wczesniej, bo znowu wyjde na ignoranta :P .
EL NINO
Dodano
07.01.2005 01:35:35
EL NINO:
Niemozliwe zeby nie bylo. Nazywa sie toto "Pomoc i obsługa techniczna" (Help and Support). Przegladnij dokladnie.

Nie było pomocy na liście usług. Ponowne wgranie paczki – po uprzednim zdjęciu – przywróciło stan porządany.
Rebe
Dodano
06.01.2005 08:38:22
OK. Odpal kompa z plyty i uruchom naprawe systemu, albo nawet nakladke. To drugie – wybierasz najpierw opcje instalacji systemu, nastepnie zatwierdzasz licencje i na kolejnym ekranie wybierasz naprawe.
Samo sfc z jakimis przelacznikami nie na wiele sie chyba zda.
EL NINO
Dodano
05.01.2005 23:48:19
niestety nie ma ,jest polaczenie sieciowe potem pomoc tcp i poslaniec :cry: i to wszystko .
Wiem ze to dziwne ,ale prawdziwe
patiki
Dodano
05.01.2005 23:18:36
Niemozliwe zeby nie bylo. Nazywa sie toto "Pomoc i obsługa techniczna" (Help and Support). Przegladnij dokladnie.
EL NINO
Dodano
05.01.2005 23:13:24
chcialem tak zrobic,ale nie ma jej tam gdzie powinna byc :(
wyglada na to ze musialem ja kiedys wykasowac z rejestru stad bylo moje pytanie czy cos pomoze mi plytka z xp–iem
patiki
Dodano
05.01.2005 23:06:16
W Uruchom podaj komende "services.msc" i poszukaj w zestawie uslug tej uslugi o ktorej mowi komunikat. Zalacz ja.
EL NINO
Dodano
05.01.2005 22:44:10
patiki
Dodano:
05.01.2005 22:29:20
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1