przywracanie systemu....
witam , przepraszam ze pisze to po raz kolejny ;( ale mam problem ktory musze teraz rozwiazac, wiem ze na forum napewno jest odp na to ale musze to teraz a komp mi chodzi tak ze...;/ wiec jestem tera w trybie awaryjnym z osbluga sieci, wiem ze da sie przywrocic system z dnia wczorajszego, jak wlaczam kompa i daje F5 to nie ma "przywracanie systemu" ani nic , jak przywrocic z dnia wczorajszego? please help , przepraszam ze pisze ale komp nawet w awaryjnym tak mi chodzi (bezsensu)
Odpowiedzi: 8
problem rozwiazany , temat mozna zamknąć, jednak nastąpiło 6 liter co sie nazywa FORMAT C i jush wysztko good, prosze o zamkniecie tematu
Sciagnij kurna jakies stery do tego ATIego – Catalyst lub Omega. Wpisz w googlarce "catalyst omega driver".
pisze od kumpla z jego kompa , robie u siebie reinstalke i wola mi plik z karty graficznej ati , płyte Ati jakis plik ati2mtyg.sis czy jakos tak , a ja tej plyty co mi dali nie mam , tzn mam ale tata do pracy wyniósł i mam pytanie , z kąd moge pobrac ten plk\ik?jak daje w reinstalce xp CANCEL z tym sterownikiem to nic nie daje , nadal chce ta plyte , z kad moge pobrac ten plik? szukam na ati.com ale nie widze ;( moze inne stery zadziala (nagram na cd u qmpla)
No i masz odpowiedz na pytanie co jest nie tak z przywracaniem.solar:było 140mb wolnego
O takiej wlasnie naprawie pisalem. Zaden format. Sprobowac mozesz rowniez wczesniej w awaryjnym "sfc /scannow".
było 140mb wolnego....a naprawic...mam pytanie , jak bym zreinstalowal windowsa(bez formata)tylko wrzucił płytke z windows xp i dał reinstal , to pomogło by?
Ile miales wolnego miejsca na partycji z systemem ? Jesli mniej niz 200MB, system wylaczyl przywracanie.
Dlaczego nie naprawisz systemu ?
Dlaczego nie naprawisz systemu ?
robie tak jak pisze , wpisuje w wierszu polecen w awaryjnym i normalnie klikam w akcesoriach na przywracanie systemu ale pisze: PRZYWRACANIE SYSTEMU NIE MOZE OCHRONIC TEGO KOMPUTERA.URUCHOM PONOWNIE KOMPUTER , A NASTĘPNIE PONOWNIE URUCHOM PRZYWRACANIE SYSTEMU. robiłem tak z 10 razy i nadal nie moge , jestem administratorem
http://support.microsoft.com/kb/306084/PL/
Strona 1 / 1