PRZYWRÓCENIE ODINSTAOWANEGO PROGRAMU

Witam! Wczoraj odisntalowałem DC++. Instalator zapytał mnie czy usunąć całą zawartość folderu i dałem przez pomyłkę TAk i usunął całą zawartość wraz z folderem DOWNLOADS w któym znajdowała sie ściągnięta muza. Czy da sie jakoś przywrócić ten folder? PRZYWRACANIE SYSTEMU NIC NIE DAJE! Za kaźdym razem wyskakuje komunikat:PRZYWRACANIE NIEKOMPLETNE.

Odpowiedzi: 4

Enron:
Polecam program File recovery oczywiście w trialu tylko zobaczysz ten folder ale chyba wiesz co zrobić ...
sciagnac sobie przypadkowo spyware trojana i virusa potem pisac posty na forum zlapalem dzisiaj trojana co mam zrobic niech ktos prosze sprawdzi mojego loga :twisted:
Przemysław Zawadzki
Dodano
05.03.2006 01:01:37
Enron:
Polecam program File recovery oczywiście w trialu tylko zobaczysz ten folder ale chyba wiesz co zrobić ... i po kłopocie

A co takiego ma robić, iź optymistycznie zakładasz brak dalszych kłopotów?

Lebex, do odzyskiwania utraconych danych moźe być Ci pomocny darmowy PC Inspector File Recovery. Licz się jednak z tym, źe prawdopodobieństwo odzyskania całości plików z partycji pofragmentowanej i często odwiedzanej moźe nie być zanadto optymizmem nastrajające.
Amon–Ra
Dodano
05.03.2006 01:00:10
Polecam program File recovery oczywiście w trialu tylko zobaczysz ten folder ale chyba wiesz co zrobić ... i po kłopocie
Enron
Dodano
05.03.2006 00:54:49
Zostaje ci chyba jedynie uźyć programu do odzyskiwania usuniętych danych lub ...
... pójść do sklepu i kupić płyty z muzyką :wink:
sh@dow
Dodano
05.03.2006 00:25:08
lebex
Dodano:
04.03.2006 23:49:03
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1