PRZYWRÓCENIE ODINSTAOWANEGO PROGRAMU
Witam! Wczoraj odisntalowałem DC++. Instalator zapytał mnie czy usunąć całą zawartość folderu i dałem przez pomyłkę TAk i usunął całą zawartość wraz z folderem DOWNLOADS w któym znajdowała sie ściągnięta muza. Czy da sie jakoś przywrócić ten folder? PRZYWRACANIE SYSTEMU NIC NIE DAJE! Za kaźdym razem wyskakuje komunikat:PRZYWRACANIE NIEKOMPLETNE.
Odpowiedzi: 4
sciagnac sobie przypadkowo spyware trojana i virusa potem pisac posty na forum zlapalem dzisiaj trojana co mam zrobic niech ktos prosze sprawdzi mojego loga :twisted:Enron:Polecam program File recovery oczywiście w trialu tylko zobaczysz ten folder ale chyba wiesz co zrobić ...
Enron:Polecam program File recovery oczywiście w trialu tylko zobaczysz ten folder ale chyba wiesz co zrobić ... i po kłopocie
A co takiego ma robić, iź optymistycznie zakładasz brak dalszych kłopotów?
Lebex, do odzyskiwania utraconych danych moźe być Ci pomocny darmowy PC Inspector File Recovery. Licz się jednak z tym, źe prawdopodobieństwo odzyskania całości plików z partycji pofragmentowanej i często odwiedzanej moźe nie być zanadto optymizmem nastrajające.
Polecam program File recovery oczywiście w trialu tylko zobaczysz ten folder ale chyba wiesz co zrobić ... i po kłopocie
Zostaje ci chyba jedynie uźyć programu do odzyskiwania usuniętych danych lub ...
... pójść do sklepu i kupić płyty z muzyką :wink:
... pójść do sklepu i kupić płyty z muzyką :wink:
Strona 1 / 1