Przyśpieszenie sprzętowe, ?
Co sie stanie jeśli w opcjach DX wyłącze przyśpieszenie sprzetowe np. kart dźwiekowej (SB live 5.1). Pytam oto poniewaź mam problem z tą kartą a mienowicie , strasznie spowalnia mi kompa a najwięcej podczas grania (dokładnie jest to problem płyty głównej). Jaki bedzie efekt jeśli wyłacze "prześpieszenie sprzetowe" ?
Dziekuje
Dziekuje
Odpowiedzi: 5
He he no to lecimy:
Płyta – LuckyStar chipset Via693 , GF 3 Ti 200 , Celeron 700 (podkręcony na 867), 256mb pamieci (dwie kości róźnych firm ale jakich to nie wiem)
Płyta – LuckyStar chipset Via693 , GF 3 Ti 200 , Celeron 700 (podkręcony na 867), 256mb pamieci (dwie kości róźnych firm ale jakich to nie wiem)
LiSoQuan:Spróbuje zainstalować ale z tego co mnie poinformowali moja płyta jest za słaba na SB i nie wytrzymuje natęźenie iformacji jaką SB wysyła :) he he . Mam Lucky Star chipset via. No zobaczymy. a jeśli chodzi o przyspieszenie to wyłaczyłem , nastąpiło emulacji sb no dźwięk gorszy ale czy nie ma to jakiś inny skutków ubocznych, uszkodzenie sprzetu ?
Jakbyś tak napisał co to za mocarny sprzęt posiadasz to byśmy byli w domu
Pozdrawiam
Spróbuje zainstalować ale z tego co mnie poinformowali moja płyta jest za słaba na SB i nie wytrzymuje natęźenie iformacji jaką SB wysyła :) he he . Mam Lucky Star chipset via. No zobaczymy. a jeśli chodzi o przyspieszenie to wyłaczyłem , nastąpiło emulacji sb no dźwięk gorszy ale czy nie ma to jakiś inny skutków ubocznych, uszkodzenie sprzetu ?
Jeśli wiesz, źe to problem z płytą główną, to spróbuj zainstalować nowsze stery do chipsetu.
Teź mam live'a i nie mam tego problemu.
Teź mam live'a i nie mam tego problemu.
Sprobuj a zobaczysz :D
Strona 1 / 1