przygotowanie do 4mata
co mam zostawic jakie pliki lepiej zostawic abo po 4matowaniu zostaly moje ustawienia (albo wieksza ich czesc ) prosze o pomysly
Odpowiedzi: 7
przepraszam ale musze zorbic 4mata i napisalem na innym forum tez zeby miec wiecej podpowiedzi bo nie wiedzialem kiedy dostane odpowiedzi
matifcb:gieras:ja zawsze zostawiam moje dokumenty, przenosze dane progamow takich jak opera, eksportuje konta pocztowe i to chyba wszystko.
"przenosze dane programow " to znaczy co i jak ??
Patrząc na godziny postów http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=41674
odpowiedź juź padła, tak więc nie wiadomo co chodzi teraz :? .
Matifcb poczytaj troche o etykiecie w sieci , a dowisz się źe nie zakłada sie tych samych tematów na podobnych forach :?
np opera ma zakladki (ulubione) opera6.adr potem to wrzucam tam gdzie trzeba (folder opery) i mam ulubione te co wczesniej
gieras:ja zawsze zostawiam moje dokumenty, przenosze dane progamow takich jak opera, eksportuje konta pocztowe i to chyba wszystko.
gieras:ja zawsze zostawiam moje dokumenty, przenosze dane progamow takich jak opera, eksportuje konta pocztowe i to chyba wszystko.
ja zawsze zostawiam moje dokumenty, przenosze dane progamow takich jak opera, eksportuje konta pocztowe i to chyba wszystko.
Strona 1 / 1