Przycina komp na grach...

witam!

Mam dobry sprzęt to znaczy wystarczający do gier których uźywam, RAMu mam aź za duźo bo wystarczyło by 256 a mam 512, a mimo to przycina mi na wszystkich grach mn. na "Postal 2", "Medal of Honor", "Skoki jakieś tam :D ", dzieje się tak od niedawna , a dokładniej zawsze miało miejsce ale nie w takim stopniu jak teraz, zanim kogoś zastrzele to przez te przycinanie jestem juź martwy... :evil: .
Moźe mi ktoś wytłumaczyć gdzie pokopać w tym chol...ym kompie źeby to chodziło jak naleźy... :!:

Pozdrawiam Mario.

Odpowiedzi: 7

Witam!
Wiecie co... pomyślałem i pokopałem w tym gnojowatym komputerze (źadko mam czas źeby kopać w nim), i okazało się źe jedna z aplikacji robi sobie jaja , no to wywaliłem padziewie, i gry chodzą jak przecinak
hi hi...
Ale dzięki za zainteresowanie moim postem !
mariuszfojcik
Dodano
05.12.2005 21:41:17
mariuszfojcik:

Nierozumię tego o sterownikach, jak je posprawdzać

Chodziło mi poprostu czy masz najnowsze.
damiancore
Dodano
05.12.2005 15:42:11
procesor lub rdzeń karty graficznej.
adik154
Dodano
04.12.2005 23:23:29
jakim programem sprawdzę czy nie ma błędów na RAMie ?

Defragmentację robie co jakiś czas, tak źe odpada,

Nierozumię tego o sterownikach, jak je posprawdzać,jezeli przedtem było ok a teraz jest źle, a gry te same to po diabła jakieś nowsze sterowniki?, i do czego te sterowniki i directX ?

Acha... a gdzie się to moźe przegźewać dokładnie – w którym miejscu, który podzespół ?

( no nieznam się aź tak na tym diabelstwie ) :? :)
mariuszfojcik
Dodano
04.12.2005 23:06:45
moźe deframgnetacja, albo to nie jest wina softu, moźe hardware. Sprawdź czy masz wszystko podociskane do slotów, moźe coś sie lekko przegrzwa. Przetestuj ram jakimś programem w poszukiwa ni błędów. Wiadomo, sterowniki, directX – najnowsze sprawdź.
damiancore
Dodano
04.12.2005 22:47:20
Jak na te gry to aź za duźo.Niepotrzebne procesy mam wyłaczone, aplikacje juź na czas gry powyłaczałem– ale nie dało rezultatu,a syf ? ...gdyby wszyscy mieli go tak mało jak ja to było by super...
Tam jest jakis inny szkopuł, tylko nie wiem jaki... :?: :?: :?:
mariuszfojcik
Dodano
04.12.2005 22:42:40
512 to wcale nie duzo ramu. Moźe niepotzrebne procesy, aplikacje, syf w systemie...
damiancore
Dodano
04.12.2005 22:33:10
mariuszfojcik
Dodano:
04.12.2005 22:29:20
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1