przy wejsciu w katalog pojawia sie dziwny komunikat
hey. gdy klikam na katalog pojawia sie komunikat: 'dysk w stacji dyskow D jest niesformatowany, czy sformatowac go teraz?' ..hmm taki komunikat pojawial sie tylko przy niektorych katalogach, przegladajac w dosie pliki znajduace sie w tych katalogach, mialy one dlugie nazwy ?!, po resecie i sprawdzeniu systemu wpisy zostaly usuniete i katalogi zniknely... czy ktos wie jak moge odzyskac pliki zawarte w tych katalogach ??
Odpowiedzi: 6
a jaki to dysk ? nie jest przypadkiem za duźy dla systemu ?
jak mialem 98 kiedyś i spory dysk to mi wlasnie taki blad sie pojawial przy przegladaniu katalogów
jak mialem 98 kiedyś i spory dysk to mi wlasnie taki blad sie pojawial przy przegladaniu katalogów
chkdsk /F
tak robiles ?
tak robiles ?
chkdsk /F
tak robiles ?
tak robiles ?
W jaki sposob robiles tego chkdsk ??
Znalazl i naprawił cos ??
Znalazl i naprawił cos ??
kurcze nic to nie dało... moze znacie jakis program, dobry program do odzyskiwania danych? bo juz nie wiem co mam robić.. tyle materiału znikneło bez sladu, uzywalem programow do odzyskiwania danych, ale moglem odzyskac jedynie te dane ktore sam usunalem.. eh.. masakra :(
miałem coś w tym stylu, znikneło wszystko na partycji, ale było widać źe zajęta była cała, pomogło chkdsk i wszystko działa
Strona 1 / 1