Przy instalce wyskakuje taki cos co mam robic???
Wyskakuje napis "ze mam zle podlaczone dyski albo dysk jest zawirusowany", sprzet mam na plycie abit 133 raid, procek PIII 866Mhz, 256 Ram, Geforce 3, Segate Baracuda 30 giga,
sprawdzalem najnowszym antyvirusem i nic nie znalazlo, formatowalem dysk bez rezultatu, zrobilem fdiskiem nowe partycje ktore formatowalem a potem scandiskiem i ni nie pomaga,
PROSZE O POMOC DZIEKUJE Z GORY.
sprawdzalem najnowszym antyvirusem i nic nie znalazlo, formatowalem dysk bez rezultatu, zrobilem fdiskiem nowe partycje ktore formatowalem a potem scandiskiem i ni nie pomaga,
PROSZE O POMOC DZIEKUJE Z GORY.
Odpowiedzi: 3
oj cos mi sie zdaje ze nie ale ............w sumie mam ECS'a wiec kto wie jakie cyrki mozna miec z taka plyta ...........:D:D::D:D:D:D:D
W makaronie som dwie wtyczki do których podłączasz uźądzenia dyski, cd i to nie robi róźnicy do której podepniesz dysk, to zworka decyduje o master/slave. Chyba źe masz zworkę ustawioną na cable select.
sprawdz zwory – moze masz tak zrobione ze:
na makaronie masz dysk wpiety w miejsce 'slave' , a zwore mash ustawiona na 'master'
na makaronie masz dysk wpiety w miejsce 'slave' , a zwore mash ustawiona na 'master'
Strona 1 / 1