Przestawiałeś datę systemową i w biosie np na 2004 rok?????
????
Odpowiedzi: 6
Czyli tak:
Mamy zainstallowanego winde przykładowo 1 stycznia 2000 roku. Prestawiamy date 4 lata dalej(2004 rok) i patrzymy co się dzieje. A to źe Windows bierze czas z biosu to prosi o aktywacje(mineł 30 dni). Ale jak date przestawiy o 4 lata do tyłu to się pogubi. :wink:
Dlatego lepiej jest aktywować, kracka albo corporate :D
Mamy zainstallowanego winde przykładowo 1 stycznia 2000 roku. Prestawiamy date 4 lata dalej(2004 rok) i patrzymy co się dzieje. A to źe Windows bierze czas z biosu to prosi o aktywacje(mineł 30 dni). Ale jak date przestawiy o 4 lata do tyłu to się pogubi. :wink:
Dlatego lepiej jest aktywować, kracka albo corporate :D
Ale przedwszystkim stare.
Poza tym mniemam źe autorowi tego topicu chodziło o to czy inni win xp będzie chodził po 30 dniach czy coś w tym stylu (wiąźe się to zapewne z rejestracją/aktywacją).
Poza tym mniemam źe autorowi tego topicu chodziło o to czy inni win xp będzie chodził po 30 dniach czy coś w tym stylu (wiąźe się to zapewne z rejestracją/aktywacją).
Ale przedwszystkim stare.
To Zagadkowe pytanie :d
w sumie to ja teź nie wiem :oops:
Kolego eXo Soft czy moźesz opisać oco ci chodziło w tym poście bo napewno nie tylko ja jestem ciekawy oco ci dokładniej chodziło.
Strona 1 / 1