Przerywa mi muze i filmy.........;–((((
Sprzęt: Athlon XP 2000+, PG Gigabate GA–7VAXP, 512 RAM, Radeon 9000 Pro, HDD Baracuda V 80, SB Live 5.1, ISDN, Myszi i kilaw. Logitecha..
Problemy: Pod XP przerywa mi muzyke (mp3) i filmy :evil: Puszczam muze alfo film i trwa ok 10–15 sek a za chwile przerwa i "trtrtrtrtrtrtrtr".....(w ciągu jednej piosenki nawet 10 razy).
Przeinasalowywalem XP juz kila razy i to samo. Nic tez nie dalo wlaczanie i wylaczanie karty muzycznej na płycie. Pod 98 chodzi bez zarzutow.
Na dodatek nie wylacza mi kompa – wiesza sie pod XP i 98 (ATX). Moge tylko go zrestartowac... POMOCY!!!
Problemy: Pod XP przerywa mi muzyke (mp3) i filmy :evil: Puszczam muze alfo film i trwa ok 10–15 sek a za chwile przerwa i "trtrtrtrtrtrtrtr".....(w ciągu jednej piosenki nawet 10 razy).
Przeinasalowywalem XP juz kila razy i to samo. Nic tez nie dalo wlaczanie i wylaczanie karty muzycznej na płycie. Pod 98 chodzi bez zarzutow.
Na dodatek nie wylacza mi kompa – wiesza sie pod XP i 98 (ATX). Moge tylko go zrestartowac... POMOCY!!!
Odpowiedzi: 4
A masz hdd w kieszeni ?? Bo jezeli tak to radze go bardzo szybko wyjac :) i podpiac normalnie.
98 jest mniej wymagajacy. GA–7VAXP ma system dźwiękowy AC97, sprobuj wiec przesiasc sie na najkis czas z SbLive. Ostatnio zauwazylem, ze podczas sluchania nuty i pisania na klawiaturze mialy miejsce przerwania w muzyce. Po wyjeciu karty dzwiekowej nic takiego sie nie powtorzylo. W sumie to nie ten sam problem, ale moze miec podobne zrodlo.
Zasilacz : HuntKey LW–8250 300 WATTS ATX POWER SUPPLY Zasilacz jest chyba spoko bo pod 98 wszystko chodzi oka....
Cos mi sie wydaje za jest problem z zasilaniem... za slabe. Jaki masz zasilacz?
Strona 1 / 1