Przenoszenie obrazu z komputera na TV
Moze ktos wie co trzeba zmienić w ustawieniach karty graficznej aby odtwarzany film pojawij sie na ekranie
telewizora. Obraz sie przenosi jednak miedzy tv a kompem jest mala róznica, na komputerze jest film a na telewizorze nie (wszystko jest oprócz filmu).
telewizora. Obraz sie przenosi jednak miedzy tv a kompem jest mala róznica, na komputerze jest film a na telewizorze nie (wszystko jest oprócz filmu).
Odpowiedzi: 6
Dzięki Wam bardzo wspólnymi siłami udało się zrobić.
Mam obraz na telewizorze!
pozdrawiam
Domel14
Mam obraz na telewizorze!
pozdrawiam
Domel14
Masz bo ja niewiem za bardzo probowalem duzo ale na nic. obraz jes ale w tv film sie nie odtwarza
QDE:Musisz zmienić w ustawieniach tak aby telewizor był twoim podstawowym wyświetlaczem
Eeee, to nie chodzi o ta opcje. :wink:
Jesli to karta NV to zwie sie to Video Pelnoekranowe, po podlaczeniu TV w opcjach sterownika karty bedzie taka opcja, i tam wybierzesz czy ma sie wyswietlac na ekranie podstawowym, czy na pomocniczym (domyslnie Monitor to podstawowy a TV to pomocniczy). W kartach ATI zwie sie to bodajrze Tryb Teatralny i tak samo, ekran podstawowy i pomocniczy. Wtedy film bedzie sie wyswietlal na pelnym ekranie na TV, a na monitorze odtwarzacz bedziesz mogl miec zminimalizowany.
Prawoklik :arrow: właściwości :arrow: ustawienia :arrow: zaawansowane :arrow: ekrany
No dobrze ale jak, jesle mozna spytac?
Wlasciwosci ???
Wlasciwosci ???
Musisz zmienić w ustawieniach tak aby telewizor był twoim podstawowym wyświetlaczem
Strona 1 / 1