przełączanie bramy domyślnej

Witam. Oto moj problem.
Jest w firmie komputer (Windows XP) na ktorym zainstalowany jest jakis program typu FKX. Chodzi o dostęp do internetu. Sytuacja wygląda następująco.
Jako brame domyślna mam utawioną bramę przez która działa internet.Jako drugą bramę mam ustawioną bramę przez która działa ten program. Gdy resetuje komputer internet działa bez problemów.
Następnie właczam ten program i on zaskakuje po chwili ale wtedy przestaje działać internet. Po restarcie sytuacja sie powtarza, działa internet a po włączeniu programu internet znika.
W związku z tym pytanie, czy Windows XP nie przełącza sobie bram automatycznie?
Na drugim komputerze z Windows 98 tak własnie robi z tym źe brakuje mu pliku nwnblink.vxd
Za wszelkie sugestie bede bardzo wdzięczny.

Odpowiedzi: 4

hm to jest emulator terminala, wprawdzie jest to program do ksiegowania ale on łączy sie z kompem w informatyce i jakby poprzez ten tutaj ksieguje sie tam...
kyniu
Dodano
29.03.2005 14:33:21
nie rozumiem po co w programie do księgowania trzeba ustawiać bramę domyślną... :shock: :?
t0bi
Dodano
29.03.2005 14:28:27
Dokladnie nie wiem ale to jest w ksiegowosci wiec sluzy zapewne do ksiegowania, ja mam podobny z tym ze pisze faktury ale łączy się napewno przez sieć z innym miesjcem gdzie tez piszą faktury.
kyniu
Dodano
29.03.2005 14:26:25
co to za program ten FXK :?: :?
t0bi
Dodano
29.03.2005 14:22:08
kyniu
Dodano:
29.03.2005 13:00:09
Komentarzy:
4