przekroczono limit czasu

Przekroczono limit czasu podczas połączenia z www. ...." taki komunikat pokazuje się od pewnego czasu na tylko niektórych stronach a zwłaszcza na Allegro. Posiadam modem Sony Ericsson GC75 (GPRS).Pracuje w sieci IDEA. W dziale pomocy technicznej powiedzieli,źe to sprawa IDEI, w Idei źe problem na stronie www. Nie wiem co z tym dalej zrobić. Proszę o pomoc. Andrzej

Odpowiedzi: 1

andrzej nowiński:
Przekroczono limit czasu podczas połączenia z www. ...." taki komunikat pokazuje się od pewnego czasu na tylko niektórych stronach a zwłaszcza na Allegro. Posiadam modem Sony Ericsson GC75 (GPRS).Pracuje w sieci IDEA. W dziale pomocy technicznej powiedzieli,źe to sprawa IDEI, w Idei źe problem na stronie www. Nie wiem co z tym dalej zrobić. Proszę o pomoc. Andrzej

Normalka. Teź tak miałem, gdy pracowałem na takim połączeniu.
Dane na serwerze podlegają kompresji przez co moźe być gorsza jakość komponentów graficznych wyświetlanych na stronie internetowej.
(to tak na dodatek).

Oprócz tego nie ma co się spodziewać super połączenia internetowego, bo w końcu jest to Internet, do którego jest potrzebny zasięg z siecią komórkową...

Internet w Idea moźna porównać do połączenia internetowego radiowego... jest niestabilny, co często widać (działa jednak na innej zasadzie niź radiowy).

Pozdrawiam :)
Mrówek
Dodano
02.09.2005 21:57:25
andrzej nowiński
Dodano:
02.09.2005 19:32:42
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1