przegranie VCD
mam problem z przegraniem plyty VCD ... probowalem przez Nero, ClonCD a nawet Alocohol 120%... ClonyXXL nie wykrywa zadnego zabezpieczenie (0 czaszek; brak zabezpieczen) ... jesli wie ktos jak przegrac taka plyte albo zna jakis program to bardzo prosze o pomoc ... a CloneCD przy 87% wykrywal error ale nawet przy opcji "ignoruj błedy..." nie przeszło :( ... bardzo prosze o pomoc z gory dzieki
Odpowiedzi: 5
Witam włocławiaka. :)
VCD przegrywasz jak zwykłą płytę CD, nie spotkałem się, aby VCD miała jakiekolwiek zabezpieczenia.
Wkładasz VCD do napędu, wybierasz KOPIUJ CD (NIE DVD) i powinno iść bez problemu. Jeśli nie, to moze przyczyna leźy w płytce, porysowana jest, albo coś...
Pozdrowionka...
VCD przegrywasz jak zwykłą płytę CD, nie spotkałem się, aby VCD miała jakiekolwiek zabezpieczenia.
Wkładasz VCD do napędu, wybierasz KOPIUJ CD (NIE DVD) i powinno iść bez problemu. Jeśli nie, to moze przyczyna leźy w płytce, porysowana jest, albo coś...
Pozdrowionka...
http://forum.cdrinfo.pl/archive/index.php/f–14–p–2.html
ja się zabardzo nie znam ale.. chciałem tylko pomóc :twisted:
czlowieku ja nie jestem z epoki kamieniaa lupanego ... probowalem wielu sposobow ... zaden nie pomogl ... a nagrywarka DVD przegrywa kazdego typu plyty CD i DVD ... prosze bardzo o pomoc ... z gory dzieki ...
no słuchaj pierwsze rzuciło mi się słowo DVD chłopie przecieź nie przegrasz VCD na nagrywarce DVD!! ( przynajmniej mi się tak wydaje ) no ale sprbuj skopiować zawartość vcd na dysk jak nie odpali z cd–romu to z nagrywarki ok skopiowało? świetnie! i sprbuj nagrać z twardego na płytę
acha jeszcze jedno a ty chcesz przegrać z VCD na VCD czy np z VCD na CD–R? ( to teź moze być przyczyną niepowodzenia)
acha jeszcze jedno a ty chcesz przegrać z VCD na VCD czy np z VCD na CD–R? ( to teź moze być przyczyną niepowodzenia)
Strona 1 / 1