Przegladarki internetowe ^_^ jakiej uzywacie?
Ostatnio czytalem na onecie ze IE traci popularnosc na rzecz Firefoxa i Opery. Przeprowadzam ta ankiete aby sprawdzic ile % forumowiczow jest zwolennikiem IE , Operki, Firefoxa czy Netscape.
Ja osobiscie uzywam Firefoxa i jestem zadowolony bardziej niz z IE , po pierwsze zbiera mniej smieci z internetu (cockie, wiruski itp.)
wedlug mnie jest szybsza i sprawniejsza:)
I ogolnie lepsza moim zdaniem niz IE .
Glos nalezy do was drodzy forumowicze ;–)
Ja osobiscie uzywam Firefoxa i jestem zadowolony bardziej niz z IE , po pierwsze zbiera mniej smieci z internetu (cockie, wiruski itp.)
wedlug mnie jest szybsza i sprawniejsza:)
I ogolnie lepsza moim zdaniem niz IE .
Glos nalezy do was drodzy forumowicze ;–)
Odpowiedzi: 8
Opera tez jest niezla, ale czasami strony nie otwieraja sie w niej tak jak powinny. Bo sa optymalizowane na IE.
Troche Avant zmienia IE ale i tak wole opere. :D
Avant jest nakladka na IE. Ale zmienia na tyle IE ze przegldara Microsoftu jest nie do poznania. :)
fidelio:A gdzie w ankiecie Avant Browser? :?: To znakomita przegladarka. Uzywam jej i Internet Explorera. :)
A czy Avant Browser nie jest przypadkiem nakladka na IE :?:
Osobiscie uzywam przegladarki Firefox. Przez okolo 2 lata uzywalem IE. Jak sie przesiadlem na Firefox to normalnie szok! Ten program jest o niebo lepszy!
A gdzie w ankiecie Avant Browser? :?: To znakomita przegladarka. Uzywam jej i Internet Explorera. :)
RzEmIeN:wezice to usuncie bo jak zauwazylem dopiero teraz sa az 3 takie ankiety zostawcie tylko ta pierwsza:D ale ta inna ankieta zostala stworzona z roznica 2min nie moglem jej zauwazc
My wiemy, bo my posługujemy się wyszukiwarką. My ównieź znamy "magiczne słowa" i oczekujemy by i inni jes nie tylko znali, ale i stosowali w wypadkach uzasadnionych.
wezice to usuncie bo jak zauwazylem dopiero teraz sa az 3 takie ankiety zostawcie tylko ta pierwsza:D ale ta inna ankieta zostala stworzona z roznica 2min nie moglem jej zauwazc
Ja takźe wole firefoxa. Ale czy thunderbird to przeglądarka :wink: przecieź to program pocztowy jest.
Strona 1 / 1