Przegladarka nie chce wyswietlac calej zawartosci
Sa strony gdzie przegladarka nie chce wyswietlac mi zawartosci na niektorych stronach. Chodzi tu o obrazki (gify,jpg nie ma znaczenia). Problem raczej w systemie bo na mozilli jest to samo. Mam wszystkie poinstalowane skladniki, nowe uaktualnienia, ale nie wiem gdzie szukac odpowiedzi zeby wykryc blad...
np na tej stronie nie wyswietla mi obrazka po lewej http://www.ryanchurch.com/ – wiem ze ma tam byc, na dole jest tylko error:object expected. ta strona to tylko przyklad.
z gory dzieki za jakakolwiek pomoc.
np na tej stronie nie wyswietla mi obrazka po lewej http://www.ryanchurch.com/ – wiem ze ma tam byc, na dole jest tylko error:object expected. ta strona to tylko przyklad.
z gory dzieki za jakakolwiek pomoc.
Odpowiedzi: 14
Heh, przeczytajcie sobie jeszcze to:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;283807
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;283807
ja to kto inny :)
wybacz Gagman u mnie jest i był ten problem chyba od dawna, np. nie dogrywa na Onecie często tych małych pustych kwadracików (słuźące do ustawiania wyglądu strony) i to wina ogólnie chyba IE ... moźliwe ze SP1 ma coś nie ten teges
wybacz Gagman u mnie jest i był ten problem chyba od dawna, np. nie dogrywa na Onecie często tych małych pustych kwadracików (słuźące do ustawiania wyglądu strony) i to wina ogólnie chyba IE ... moźliwe ze SP1 ma coś nie ten teges
Jakiego firewalla zainstalowałeś? Jeśli NPF, to pogrzeb w jego opcjach, bo reklam nie wyświetla.
normalnie lol:
zainstalowalem winde na nowym dysku.
wlaze na link ktory dalem na poczatku i patrze ze dziala!
poinstalowalem od razu firewalla i NAV.
zmieniam ustawienia w folderach (pokazywanie ukrytych plikow i ich rozszerzen) i ciah... obrazka niema!!!!
wracam do default ustawien, ale to nic nie daje.
kurde wirus czy co, ale NAV z nowymi uaktualnieniami nic nie znajduje...
zero idea... archiwum x.
na innym kompie ta winda dziala...
a zeby bylo ciekawiej: na moim kompie z win2000 tez dziala dobrze.
2 w nocy, ide spac...
zainstalowalem winde na nowym dysku.
wlaze na link ktory dalem na poczatku i patrze ze dziala!
poinstalowalem od razu firewalla i NAV.
zmieniam ustawienia w folderach (pokazywanie ukrytych plikow i ich rozszerzen) i ciah... obrazka niema!!!!
wracam do default ustawien, ale to nic nie daje.
kurde wirus czy co, ale NAV z nowymi uaktualnieniami nic nie znajduje...
zero idea... archiwum x.
na innym kompie ta winda dziala...
a zeby bylo ciekawiej: na moim kompie z win2000 tez dziala dobrze.
2 w nocy, ide spac...
tak się czasami zdaźa źe IE nie dogra jkakiegoś pliku z grafiką ... ja uźywam MyIE i tam jest plugin co autmatycznie dogrywa wszystkie niegorane pliki
Problemem uszkodzona karta sieciowa moźe równieź być.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
tez nie:(
zainstaluje tego samego xpeka na drugim dysku, zobaczymy...
dzieki za opcje w kazdym razie.
zainstaluje tego samego xpeka na drugim dysku, zobaczymy...
dzieki za opcje w kazdym razie.
A wyczyszczenie cache'u przeglądarki – historia, cookies itp.?
Moźe tam masz zbyt "cięzko".
Moźe tam masz zbyt "cięzko".
nawet wylaczenie firewalla nic nie daje...
A masz jakieś pop up blockery lub inne programy, które czyszczą reklamy ze stronek. A firewall sprawdzony (czy nie blokuje reklam lub stronek)
lacze jest ok na 100%. na innych kompach w domu dziala.
ustawienia w IE zrobilem default, tak jak na pozostalych...
wiem ze cholernie to dziwne, nie ukrywam ze sam juz zglupialem...
ustawienia w IE zrobilem default, tak jak na pozostalych...
wiem ze cholernie to dziwne, nie ukrywam ze sam juz zglupialem...
A moze to nie wina XP tylko łączą które to czasami zapomina dossać obrazka. Pogrzeb teź w ustawieiach IE ;)
lacze sie przez stalke, siec osiedlowa.
dzieje sie tak od czasu jak xpeka zainstalowalem, wczesniej mialem 2000. dziwne bo ten xpek dobrze lapie strony na innym kompie w domu i z tego co pamietam u mnie kiedys tez dobrze dzialal. virus watpie, poniewaz mam wszystkie latki, firewalla i Nortona...
mialem juz go przeistalowac calego, ale postanowilem jeszcze tu zapostowac:)
dzieje sie tak od czasu jak xpeka zainstalowalem, wczesniej mialem 2000. dziwne bo ten xpek dobrze lapie strony na innym kompie w domu i z tego co pamietam u mnie kiedys tez dobrze dzialal. virus watpie, poniewaz mam wszystkie latki, firewalla i Nortona...
mialem juz go przeistalowac calego, ale postanowilem jeszcze tu zapostowac:)
Napisz jeszcze w jaki sposób łączysz się z netem.
Od dawna się tak dzieje?
Od dawna się tak dzieje?
Strona 1 / 1