Przeglądarka Internet Explorer

Witam!
Mam mały problem z przeglądarka. Gdy chce licytowac na allegro, a więc wpisuje kwote
"Jeźeli nie moźesz się zalogować:

Upewnij się, źe poprawnie wpisujesz swoją nazwę uźytkownika i hasło;
sprawdź, czy Twoja przeglądarka ma włączoną opcję akceptowania cookies ("ciasteczek"). Cookies to pliki tekstowe przechowujące informacje potrzebne do korzystania z serwisu – są zapisywane na dysku Twojego komputera. Jeźeli nie moźesz się zalogować lub system co chwilę prosi Cię o ponowne zalogowanie, oznacza to, źe Twoja przeglądarka nie akceptuje cookies. Ustaw w przeglądarce poziom zabezpieczeń na średni:
Internet Explorer przejdź do menu Narzędzia > Opcje internetowe > Prywatność lub do Narzędzia > Opcje internetowe > Zabezpieczenia > Strefa zawartości sieci Web – Internet > Poziom niestandardowy.
Mozilla – przejdź do menu Edycja > Preferencje > Prywatność i zabezpieczenia > Ciasteczka (zaznacz Akceptuj ciasteczka w zaleźności od poziomu ochrony prywatności, kliknij Pokaź i zaznacz Średni).
Opera – przejdź do menu Plik > Ustawienia > Prywatność (zaznacz Uaktywnij ciasteczka).

Jeźeli powyźsze zalecenia nie pomogą, wyczyść pliki cookies i pliki tymczasowe oraz zrestartuj przeglądarkę."

Nie wiem tylko jak mam zrestartowac przeglądarke, moze to pomoźe.
Za wszystkie wskazówki z góry dziękuje!

Odpowiedzi: 3

Miałeś racje, faktycznie firewall zablokował mi allegro. Wystarczyło odblokować. Dzięki za wskazówkę, pozdrawiam.
wojtek_r95
Dodano
24.02.2006 12:55:30
Ale tak się dzieje tylko na tej stronie, poza nią nie ma mnajmniejszych problemów. Antyvira mam BitDefendera 9.
wojtek_r95
Dodano
24.02.2006 11:19:16
wojtek_r95:
Nie wiem tylko jak mam zrestartowac przeglądarke
Zrestartowac, tzn. wylaczyc i zalaczyc powtornie.

Moze Twoj antywir, badz firewall, blokuja cookies ?
EL NINO
Dodano
24.02.2006 10:25:44
wojtek_r95
Dodano:
24.02.2006 09:46:59
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1