Przebranie policyjne w San Andreas

Szuakm przebrania policyjnego(gdzie moźna je znaleźć).Wiem tylko jedno jak u pewnej panienki i masz odpowiedni poziom randek daje ci przebranie policyjne, ale myśle o innym sposobie.Jest taki sposób?Jeśli tak prosze mi go podać..

Odpowiedzi: 8

tam było napisane ,źe stoj nic nie daje :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
klonpiotr
Dodano
15.09.2005 22:55:11
Przebranie policyjne mam, ale jedno mnie martwi, gdy wchodze na posterunek lub na teren wojskowy odrazu gwiazdki się pojawiają i strzelają do mnie.Czy to juź tak będzie czy to da się zmienić?
mitch
Dodano
15.09.2005 21:46:08
o w morde.szukałeś??
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=37568&highlight=policjanta

nie pluj się jak nie zrobiłeś tego co pisałem.
klonpiotr
Dodano
13.09.2005 23:40:02
Cóź widze, źe Ty wyraźasz duźy bulwers.Raczej na ciebie nie mogę liczyć.Jeśli twój post dotyczył Overa, przepraszam.
mitch
Dodano
13.09.2005 21:53:22
Over:
klonpiotr:
było na forum,ze o googlach nie wspomnę

Cop Outfit
To poprostu strój policjanta. Otrzymasz go jednak na stałe dopiero po misji "Cop Land", która jest jedną z ostatnich w całej grze. Pojawi się w szatni posterunku policji w Washington Beach. Co daje strój policjanta? Moźesz nierozstrzelany wejść na posterunek policji oraz do bazy wojskowej.

30 sek. w googlach

a ty sie tak nie ciesz bo "cop land" to misja z GTA Vice City, tak samo jak "Washington beach" jest jedną z dzielnic vice city.

upssss.
a kurna niech se poszuka
klonpiotr
Dodano
13.09.2005 20:17:00
Over słusznie zwrócił ci uwage, źe to co podałeś dotyczy Vice City.Jeśli znasz odpowiedź na pytanie odpowiedź poprawnie, a nie mieszasz wszystko z inną wersją.
mitch
Dodano
13.09.2005 17:45:02
klonpiotr:

Cop Outfit
To poprostu strój policjanta. Otrzymasz go jednak na stałe dopiero po misji "Cop Land", która jest jedną z ostatnich w całej grze. Pojawi się w szatni posterunku policji w Washington Beach. Co daje strój policjanta? Moźesz nierozstrzelany wejść na posterunek policji oraz do bazy wojskowej.

30 sek. w googlach

a ty sie tak nie ciesz bo "cop land" to misja z GTA Vice City, tak samo jak "Washington beach" jest jedną z dzielnic vice city.
Over
Dodano
13.09.2005 00:13:36

Cop Outfit

30 sek. w googlach
klonpiotr
Dodano
12.09.2005 21:33:28
mitch
Dodano:
12.09.2005 21:00:42
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1