Proszę o wyjaśnienie!
Wyjaśnijcie mi co to jest ten norton ghost– co to za program i do czego słuźy? Wiem źe są jego róźne wersje!
Odpowiedzi: 8
poproszę na slowdog@interia.pl w języku angielskim jak moźesz!
Pikuś:Programik juź mam ale jak go uźytkować? Poproszę o szczegółową instrukcję! Z góry dzięki.
Daj namiary to Ci poślę instrukcje ale niestety tylko po Angielsku albo po Niemiecku.
Pozdrawiam
Programik juź mam ale jak go uźytkować? Poproszę o szczegółową instrukcję! Z góry dzięki.
ale powiedzcie mi skąd wziąć ten programik i jak się nim posługiwać?
Z mojego doświadczenia nie trzeba robić formata wystarczy zaznaczyć opcjęprzepisz Windows
Pozdrawiam
:lol:
Pozdrawiam
:lol:
suplement:
a jak ci padnie windows to wtedy robisz na tej partycji formata i chyc ghosta przywracasz i masz juź działający system.
a jak ci padnie windows to wtedy robisz na tej partycji formata i chyc ghosta przywracasz i masz juź działający system.
suplement:
Norton Ghost umozliwia zrobienie obrazu dysku/partycji i przeniesienie jej na inny dysk. Takie sklonowanie dysku/partycji.
Strona 1 / 1