Proszę o szybką pomoc
Po wejściu na załoźoną w IE stronę internetową (u mnie http://www.onet.pl/ nie mogę przewinąć adresów na pasku dostępnych(zapamiętanych adresów http://www........./pojawia się klepsydra.Dodatkowo IE mogę wyłączyć tylko poprzez krzyźyk,co powoduje komunikat program nie odpowiada,Zakończ teraz"..Zatem nie mogę nijak poruszać się po Internecie.Jedynie wpisywać po kolei strony i je otwirać poprzez "przejdź".
System ciągle zgłasza błedy do Microsoftu.
Proszę o pilną poradę jak usunąć ten błąd (usterkę).
Pozdrawiam. :(
System ciągle zgłasza błedy do Microsoftu.
Proszę o pilną poradę jak usunąć ten błąd (usterkę).
Pozdrawiam. :(
Odpowiedzi: 18
Dobra wracamy do topicu:
A nie masz trojanów? Albo przesiądź się na coś innego na pare dni i zobacz.
A nie masz trojanów? Albo przesiądź się na coś innego na pare dni i zobacz.
Ja myślę,źe On nie pije piwa.....
Ej nie zbaczac z tematu i nie zasmiecac Forum na to jest miejsce w dziale "O Wszystkim
dac mu chleba!
Ej nie zbaczac z tematu i nie zasmiecac Forum :D na to jest miejsce w dziale "O Wszystkim"
Odkryłeś mnie. Mam obromne poczucie humoru( Lepij niech ci nie przesyłam zdjęcia z moim "sztucznym" zezem :)))) Ale broń boshe nie pale. Przecierz gdybym wypalił tyle co mam postów to bym juź dawno kopną w kalędarz :D .Ale ten emblant chyba faktycznie pali: aź czuje dym z mojego komputera :D
Lezio,masz swoiste poczucie humoru,ale nie martw się.Ty jesteś OK! :D
I NIE PAL TYLE FAJEK,BO WIESZ CO CIĘ CZEKA..... :wink:
I NIE PAL TYLE FAJEK,BO WIESZ CO CIĘ CZEKA..... :wink:
Ja dopiero kilka mienut temu się zalogowałem i nie wiedziałem co się dzieje. Ale to był bardzo dziwny problem :? :shock:
Ja dopiero kilka mienut temu się zalogowałem i nie wiedziałem co się dzieje. Ale to był bardzo dziwny problem :? :shock:
Dzień dobry bardzo!8) Wszystkim chcącym mi pomóc oraz tym co powiedzieli,a radź sobie sam,dzięki bardzo...Problem rozwiązałem poprzez wgranie poprawki krytycznej do IE6 (miałem juź SP1 do IE),która uzupełniła jakieś wyloty IE.
Teraz jest bardzo nieźle. :D
Szkoda tylko,źe tu jest więcej poszukujących pomocy,niź jej udzielających,choć nieskwapliwie.Szkoda teź,źe nasz Anioł jest zajęty.
SLAY3R i B3TON.Dzięki.Odwdzięczę się za ratunki.
Pozdrawiam. :D
Teraz jest bardzo nieźle. :D
Szkoda tylko,źe tu jest więcej poszukujących pomocy,niź jej udzielających,choć nieskwapliwie.Szkoda teź,źe nasz Anioł jest zajęty.
SLAY3R i B3TON.Dzięki.Odwdzięczę się za ratunki.
Pozdrawiam. :D
Kurczę,nic nie pomagało.Zrobiłem przywracanie,na szczęście do dzisiejszych godzin porannych.Jest chyba OK.Dokładnie sprawdzę jutro.
Ale,problem jest CIEKAWY!!!!!!!!!!!!! :?––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Jednak przedtem komp chodził ciszej.MOŻE KTOŚ PODPOWIE ZDECYDOWANIE O CO CHODZI?Czy wykasować historię w IE?
Ale,problem jest CIEKAWY!!!!!!!!!!!!! :?––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Jednak przedtem komp chodził ciszej.MOŻE KTOŚ PODPOWIE ZDECYDOWANIE O CO CHODZI?Czy wykasować historię w IE?
Zauwaźyłem jeszcze coś takiego jak mi się IE zacinał to wystarczyło kliknąć na pasku tytułowym i się odblokowywał, oczywiście lista się nie rozwijała.
Ale na szczęście juź IE działa spoko, naprawiłem tak jak opisałem wyźej.
Ale na szczęście juź IE działa spoko, naprawiłem tak jak opisałem wyźej.
Poprawkę do IE mam juź dawno.Program Ad–aware niczego nie wykrył/spyware/.Wirusów nie ma.A to nadal nie chce chodzić.Lista nie rozwija się,a strona jest zablokowana.Zepsuł się?
Poprawkę do IE mam juź dawno.Program Ad–aware niczego nie wykrył/spyware/.Wirusów nie ma.A to nadal nie chce chodzić.Lista nie rozwija się,a strona jest zablokowana.Zepsuł się?
Ja tego menu źadko uźywam ale postanowiłem skorzystać, i jakieź było moje zdziwienie, źe u mnie dzieje się tak samo.
Ale juź działa, otwórz jakiś folder (byle jaki moźe być mój komputer) i w pasku wpisz jakiś adres internetowy i uruchom tą stronę. Teraz zamknij to okienko i odpal normalnie IE i zobacz czy juź będzie działać.
Dziwny system, dziwne rozwiązywanie problemów. :mrgreen:
Ale juź działa, otwórz jakiś folder (byle jaki moźe być mój komputer) i w pasku wpisz jakiś adres internetowy i uruchom tą stronę. Teraz zamknij to okienko i odpal normalnie IE i zobacz czy juź będzie działać.
Ja tego menu źadko uźywam ale postanowiłem skorzystać, i jakieź było moje zdziwienie, źe u mnie dzieje się tak samo.
moze to byc jakis spyware – przetestuj czy nie masz szpiegow lecz watpie – druga rzecza prawdopodobniejsza jest po prostu wejscie na www.windowsupdate.com i sciagniecie poprawek do IE – ma duzo dziur , pozatym nie radze instalowac SP1 (sam widziales opinie uzytkownikow na temat tego "cuda") zupdate'uj winde na windowsupdate – moze to pomoze.....
jak na razie nie mam wiecej pomyslow bo mi browar dobija sie do glowy (juz 6 :))
jak na razie nie mam wiecej pomyslow bo mi browar dobija sie do glowy (juz 6 :))