Proszę o pomoc
Otórz gdy uźywam Outlook Expressu do od czasu do czasu pojawia mi się błąd 0x800CCCOF.Z awiązku z tym mam taki pytanie a mianowicie co to jest za błąd i jak się z nim uporać.
Z powaźaniem
Krzychumag.
Z powaźaniem
Krzychumag.
Odpowiedzi: 5
W wolnym tłumaczeniu.
1. Wyłącz programy pocztowe
2. Uruchom Nortona
3. z lewej strony pliknij na Email
4. Z prawego okna odhacz skanowanie wychodzacych i przychodzacych wiadomosci
5. Klik OK
6. Jesli uzywasz NAV 2005 (a uzywasz) w oknie dialogowym z alertem zjedz w dół menu i kliknij stałą ochrone(?), pozniej OK
7. Wyłącz Nortona
Pare nieistotnych punktów pominąłem ale sens jest ten sam.
1. Wyłącz programy pocztowe
2. Uruchom Nortona
3. z lewej strony pliknij na Email
4. Z prawego okna odhacz skanowanie wychodzacych i przychodzacych wiadomosci
5. Klik OK
6. Jesli uzywasz NAV 2005 (a uzywasz) w oknie dialogowym z alertem zjedz w dół menu i kliknij stałą ochrone(?), pozniej OK
7. Wyłącz Nortona
Pare nieistotnych punktów pominąłem ale sens jest ten sam.
Na samym początku dziękuję i byłem na tej stronie i tam znajduje się link http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2001082921552806 a ja posiadam Nortona Antivirus 2005 PL.I związku z tym mam gorącą prośbę otórz nie znam jezyka angielskieg a ta strona jest właśnie w języku angielskim i związku z tym mam wielką prośbę do internautów którzy znają język aby mi napisali o co chodzi w tych artykułach za co z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ.
Z powaźaniem
Krzychumag.
Z powaźaniem
Krzychumag.
Tu: http://support.microsoft.com/?kbid=813514 rzuć okiem.
OTÓRZ SPOJRZAŁEM I NIC NIE POMOGŁO I RZECZYWIŚCIE NUMER BŁĘDU TO: Twój serwer nieoczekiwanie zakończył połączenie. Mogło być to spowodowane: nieprawidłową konfiguracją serwera, problemami z siecią lub długim okresem nieaktywności. Konto: 'pop3.poczta.onet.pl', Serwer: 'pop3.poczta.onet.pl', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10053, Numer błędu: 0x800CCC0F.
Z powaźaniem
Krzychumag.
Z powaźaniem
Krzychumag.
Wrzuć numer błędu do forumowej wyszukiwarki.
PS Ten numer błędu to chyba 0x800CCC0F a nie 0x800CCCOF ?
PS Ten numer błędu to chyba 0x800CCC0F a nie 0x800CCCOF ?
Strona 1 / 1