proszę o pomoc:)

witam serdecznie:) i bardzo prosze o pomoc!! A mianowicie chodzi o to że od jakiegoś czasu probuje zainstalować na swoim komputerze drukarke, skaner i kamerke (urządzenia sa na USB) jednak nie działaja gdy wchodzę w menedzer urżadzeń widnieją tam ale przy jednym jest zółty wykrzyknik a przy drugim skreślona na czerwono ikona, probowałam odinstalowac i zainstalowac na nowo ale problem nie znika, równiez sciagnełam nowe stery z netu ale niestety nic to nie dało mecze sie juz z tym od paru tygodni i jestem bezradna bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje :*:)

Odpowiedzi: 3

własnie nie wyskakują mi zadne bledy nic takiego własnie tak myslalam ze tylko format mnie czeka jesli juz komputer mi sie sam od siebie nie odpala ale dzis juz dziala bez niczego odpala za 1 strzałem:P ale dalej mam problem z tymi urzadzeniami na usb :(

pozdrawiam serdecznie

pamcia
Dodano
05.08.2006 18:54:24
  • Seeker 05.08.2006 22:30:54

pamcia , a zrobiłaś to zgodnie ze sztuką ? .Najpierw sterowniki z płytki , a urzadzenie podłaczamy kablem USB dopiero po zainstalowaniu sterowników i restarcie urządzenia.<br>

tak zainstalowane sa:] teraz mialam problem w ogole komp mi nie chcial sie odpalic wkoncu po godzinie mi odpalil juz nie wiem co sie dzieje:(
pamcia
Dodano
04.08.2006 23:46:30
  • MarcinX 05.08.2006 00:05:47

<P>Jakie są objawy ?</P> <P>Komunikaty błędów ?</P> <P>System może być "zajechany" lub zainfekowany,najłatwiejszym rozwiązaniem byłaby reinstalacja systemu ale daj jakieś szczegóły.</P>

Stery płyty głównej zainstalowane ?

MarcinX
Dodano
04.08.2006 23:30:10
pamcia
Dodano:
04.08.2006 20:13:59
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1