Proszę o pomoc

Witam serdecznie.
Na swoim kompie (Widows XP Pprofesional), posiadam program SonicStage ver. 1.5.06.
Jest to program który umożliwia przegrać zawartość płyty CD na MiniDisk firmy SONY.
Program ten ma także możliwość, po połączeniu z internetem ściągnnięcia informacji o danym wykonawcy, tytułach utworów itd.
Otóż mój problem polega na tym że po uruchomieniu programu i połączeniu się z internetem, wyświetla się taki komunikat: Aby poprawnie wyświetlić znaki języków musisz zainstalować następujący pakiet językowy > Japoński
Więc klikam "ZAINSTALUJ"
Następnie trwa kopiowanie plików.
Kopiowanie plików zatrzymuje się na:   E:\Driver\Driver\i386\xjis.nls
Zaraz po tym pojawia się komunikat: Włóż do stacji dysków CD-ROM (E:) "Dysk CD-ROM systemu Windows XP Profesional" i kliknij OK       >        (niestety nie posiadam płyty instalacyjnej)
W oknie z tą informacją jest także możliwość skopiowania plików z innej lokalizacji, na przykład z serwera sieciowego. Ja próbowałem z: C:\Windows\driver  , C:\Windows\inf  , C:\Windows\system32\drivers  a na koniec z C:\Windows\DriverCache\i386 i przeszedłem do katalogu > driver.cab
I tu powstaje moje pytanie: Czy można taki plik ściągnąć z internetu, jeśli tak to bardzo proszę o podanie mi tej strony bądż link.
Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam
                                                                                                   Rafał

Odpowiedzi: 2

Pobierz plik z tej lokalizacji i sprobuj.
http://www.ibp.ru/ftp/Office%202000/SYSTEM/XJIS.NLS 

Pozdro

sebpop
Dodano
16.05.2006 18:48:25
Witam.
Również posiadam ten program, ale w wersji "SonicStage : 3.3.03.10270". Powiem szczerze, że nie uświadczyłem takiego problemu przy przewalaniu muzy. Spróbuj może najpierw zaktualizować swoją wersję do najnowszej. Instalator znajdziesz na stronie Sony. Instalator zacznie instalację i potrzebne komponenty pobierze z netu.

Cool [H]Pozdro.
moohomor
Dodano
16.05.2006 18:47:56
BONUSSKY
Dodano:
16.05.2006 18:28:53
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1