Prosze o pomoc| problem z wyłączeniem systemu
Pytanie niby proste :Jak wyłączyć komputer?
A oto problem: OD wczoraj nie moge wyłączyć komputera?Gdy daje start zamknij i wyłącz –wraca mnie do pulpitu .Sam nie wiem dlaczego?prosze o pomoc, nie wiem co się dzieje.
A oto problem: OD wczoraj nie moge wyłączyć komputera?Gdy daje start zamknij i wyłącz –wraca mnie do pulpitu .Sam nie wiem dlaczego?prosze o pomoc, nie wiem co się dzieje.
Odpowiedzi: 8
nic nie skutkuje.Naprawde juź nikt z was nie potrafi mi pomóc?:(
BAJA:Zrób tak jak ci napisał źuczek. Po kolei – klucz po kluczu
I nic z tego nie wyjdzie – nie taki wpis początkowy – pierwszy wiersz, a w konsekwencji nie da się wprowadzić zmian w rejestrze poprzez scalenie bowiem nie
REGEDIT4
lecz :
Windows Registry Editor Version 5.00
się plik rejestru do scalenia ma zaczynać
Zrób tak jak ci napisał źuczek. Po kolei – klucz po kluczu
juź mam dostęp do rejestru ale nie wiem co dalej :(
Jeźeli tak się objawiają problemy plus brak dostępu do rejestru,przeleć system adaware i antywirusem,bo tu moźe być przyczyna.
Poza tym naprawa systemu z płytki.
Poza tym naprawa systemu z płytki.
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem]
"DisableRegistryTools"=dword:00000000
powyzszy kod przekopiuj do notatnika i zapisz jako plik.reg, nastepnie kliknij na niego 2 razy i potwierdz dodanie wpisu do rejestru... , pozdrawiam
dzięki za dobre chęci.Ale ja wogóle nie moge wejść w rejestr :/
Moze to pomoze:
Wejdz w start/uruchom =>regedit , nastepnie wejdz w klucz:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer , jesli bedzie tam wartosc ciagu : "NoClose" to ja usun, jesli nie to nie w tym problem :P
Wejdz w start/uruchom =>regedit , nastepnie wejdz w klucz:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer , jesli bedzie tam wartosc ciagu : "NoClose" to ja usun, jesli nie to nie w tym problem :P
Strona 1 / 1