Proszę o pomoc.HELP!!!!
Proszę o pomoc szanownych forumowiczów w następującej kwestii.Posiadam oczywiście XP–ka uruchamiam kompa a po jakimś czasie tzn. od 5– 10 minut otrzymuje komunikat: Zamykanie zostało zainicjowane przez NT/SYSTEM, system windows musi być ponownie uruchomiony poniewaź usługa RPC została nieoczekiwanie przerwana....(dzieje się to za kaźdym razem )robiłem juź wszystko formatowałem w dosie twardziela i na nowo zainstalowałem windowsa i za kaźdym razem to samo acha jeszcze jedno mam trzy konta uźytkowników i pojawia mi się zawsze czwarte o nazwie SUPPORT usuwam a ono znowu jest!Nie wiem co jest grane.. :cry: pomóźcie...co ja mam zrobić źeby się tego pozbyć czy to jest wirus czy co ???
Odpowiedzi: 4
Trzeba ściągnąć ze strony SYMANTEC'a program który szuka robaków i on go znajdzie. Niestety nie pamiętam jak się nazywa, ale coś z FIX. Pozdrawiam, teź to miałem
Kolego – zalacz sobie systemowego firewalla a konto Support zostaw w spokoju, bo jest integralna czescia systemu.
Zrobiłem jak wyzej koledzy opisali i nic dalej to samo w configu znalazłem oprócz tego co ma być:
cffmon i msmsgs jest jeszcze coiś dziwnego pod nazwą "winampa.exe"nawet nie da się tego wyłączyć!Dalej mam ten sam problem a co z tym SUPPORTEM jakieś dziwne samoistnie tworzące się konto uźytkownika..Włączyłem blast fixa i on mi nic nie wykrył!Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły???
cffmon i msmsgs jest jeszcze coiś dziwnego pod nazwą "winampa.exe"nawet nie da się tego wyłączyć!Dalej mam ten sam problem a co z tym SUPPORTEM jakieś dziwne samoistnie tworzące się konto uźytkownika..Włączyłem blast fixa i on mi nic nie wykrył!Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły???
Wpisz w wyszukiwarce forumowej BLASTER
To wirus.
I było to 1000000000000000000 razy
To wirus.
I było to 1000000000000000000 razy