Proszę o pomoc – BŁĄD WYJĄTKU przy starcie
Witam wszystkim.
Jestem nowy i średnio zaawansowany jeśli chodzi o dłubanie w systemie. Proszę o pomoc...
Ostatnio na moim kompie zapanowała anarchia. Dzieją się dziwne rzeczy (m.in. złapałem chyba look2me bo otwierają się stronki typu ...yyy102.html)
Poczytałem w faq'u i będę działał aby się tego pozbyć.
Ale mam problem przy starcie systemu. Po załadowaniu się wszystkiego wywala komunikat:
"Podczas próby uruchomienia "C:\windows\system32\epentprf.dll",DllGetVersion" wystąpił błąd wyjątku."
– przy czym plik epentprf.dll jest za kaźdym razem inny.
Jak się tego pozbyć i co to jest?!!!!! POMOCY!!!!!
Z góry dzięki za pomoc!!!
Jestem nowy i średnio zaawansowany jeśli chodzi o dłubanie w systemie. Proszę o pomoc...
Ostatnio na moim kompie zapanowała anarchia. Dzieją się dziwne rzeczy (m.in. złapałem chyba look2me bo otwierają się stronki typu ...yyy102.html)
Poczytałem w faq'u i będę działał aby się tego pozbyć.
Ale mam problem przy starcie systemu. Po załadowaniu się wszystkiego wywala komunikat:
"Podczas próby uruchomienia "C:\windows\system32\epentprf.dll",DllGetVersion" wystąpił błąd wyjątku."
– przy czym plik epentprf.dll jest za kaźdym razem inny.
Jak się tego pozbyć i co to jest?!!!!! POMOCY!!!!!
Z góry dzięki za pomoc!!!
Odpowiedzi: 2
Dzięki za odpowiedź.
Po długiej i mozolnej walce – wywaliłem śmiecia "Look2me" – i problem z komunikatami zniknął!
Pozdr,
Po długiej i mozolnej walce – wywaliłem śmiecia "Look2me" – i problem z komunikatami zniknął!
Pozdr,
Pozbadz sie look2me, a skoncza sie komunikaty.
Strona 1 / 1