Proszę o pilnie o pomoc !!!!!!!!!!
MAM WINDOWS XP HE. WYKASOWAŁEM UŻYTKOWNIKA Z PROFILU POPRZEZ USUŃ KONTO. PRZYCZYM PODCZAS USUWANIA SYSTEM ZAPYTAŁE SIE MNIE CZY ZAPISAC PLIKI ( CHYBA MOJE DOKUMENTY)DLA TEGO PROFILU. JA WCISNĄŁEM ZACHOWAJ TE PLIKI. PO WYKONANIU TEJ OPERACJI PREZYPOMNIAŁEM SOBIE ZE MAM BARDZO WAŻNĄ POCZTĘ MAIL W QUTLOOK EXPRESIE. PROSZĘ POMÓZCIE MNIE, CZY JEST JAKIŚ SPOSÓB NA ODZYSKANIE POCZTY Z TEGO PROFILU.
Z GÓRY DZIEKI ZA PODPOWIEDZI !!!!
Z GÓRY DZIEKI ZA PODPOWIEDZI !!!!
Odpowiedzi: 2
Profil został zachowany (chyba) został stworzony katalog z nazwą tego profilu, ale tam zostały skopiowane same dokumenty z "Moje dokumenty" a co z pocztą, czy ona gdzieś teź jest zachowana ???
1. Nie krzycz – caps.
2. Jeźlei profil zacowałeś to wystarczy przejąć do niego prawa – opisywane w archiwum wielokrotnie – i uzyskasz dostęp do wszystkiego co wnim się ostało.
Jeźlei zaś nie to........ przecieź nie będziesz próbowął porgramó do odzyskiwania danych z dysku ?
A moze się mylę i chcesz sie pobawić ? – W takim wypadku pod zwrtoem kluczowym typu "odzysk* " znajdziesz informacje o programach temu celowi słuźacych – oczywiście teź w archiwum.
2. Jeźlei profil zacowałeś to wystarczy przejąć do niego prawa – opisywane w archiwum wielokrotnie – i uzyskasz dostęp do wszystkiego co wnim się ostało.
Jeźlei zaś nie to........ przecieź nie będziesz próbowął porgramó do odzyskiwania danych z dysku ?
A moze się mylę i chcesz sie pobawić ? – W takim wypadku pod zwrtoem kluczowym typu "odzysk* " znajdziesz informacje o programach temu celowi słuźacych – oczywiście teź w archiwum.
Strona 1 / 1