proszę o odpowieść
mistrzowie i wicemistrzowie posiadam te dwie oto sprawy które mącą moje wyźarte szarekomórki:
1:cóź tu mam poczynić(instalowałem serwis packa,aida go nie uwzgledniła w raporcie)–screen shot
2: mie bardzo wiem jak wejść do tego rejestru
Wejdź do rejestru ,odszukaj klucz HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServiceslanmanserverShares i
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServiceslanmanserverSharesSecurity ,a w nim udostepniany katalog
którego juz nie ma i skasuj odpowiedni klucz o nazwie katalogu
(moźe być jeszcze w podobnych kluczach ControlSet001 ,ControlSet002 i ControlSet003)
Proszę o odpowieść[/b]
1:cóź tu mam poczynić(instalowałem serwis packa,aida go nie uwzgledniła w raporcie)–screen shot
2: mie bardzo wiem jak wejść do tego rejestru
Wejdź do rejestru ,odszukaj klucz HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServiceslanmanserverShares i
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServiceslanmanserverSharesSecurity ,a w nim udostepniany katalog
którego juz nie ma i skasuj odpowiedni klucz o nazwie katalogu
(moźe być jeszcze w podobnych kluczach ControlSet001 ,ControlSet002 i ControlSet003)
Proszę o odpowieść[/b]
Odpowiedzi: 2
Chodzi o instalator,l czyli musi to byc katalog Service Packa 1 z plikiem instalatora. Widpocznie system go potrzebuje, aby sfinalizować ustawienia Service Packa 1 !!!
Sprobuj zaznaczyć Włączony/e i podac ściezkę z plikami Service Packa 1
Strona 1 / 1