prosze– jak ściągać na raty w bittorrent {bittornado}

pomocy jak moge ściągać pliki na raty w programie bittorrent {bittornado}.jak ściągam ze strony torrentowej dany plik ,to torent jest zapisywany gdzieś do folderu tymczasowego ale gdzie.jak mam kontynuować sciąganie po restarcie kompa?,otwieram
bittorrent {bittornado} a on szuka pliku torrent tylko gdzie on jest a moźe to inaczej sie robi.
ludzie pomóźcie

Odpowiedzi: 4

Ja tam uzywam "BitTorrent (UPnP)" i umnie w Windowsie Xp domysly katalog gdzie sie zgrywaja sciongane pliki jest to

"C:Documents and Settings\__Uzytkownik__Moje dokumentyMy Torrents"

A gdy che aby kontynuowl mi sciagnie nei bawie sie jakos linkami tylko wchodze jeszcze raz na stronke wciskm jeszcze raz ten sam link potem sie pyta gdzie to zgrac daje tam gdzie poprzednio i jedzie dalej bez problemu.

Pozdrawiam
Tony
Dodano
29.06.2004 17:06:22
zmien klienta torrent ja uzywam bitspirit dopuki recznie nie usuniesz pliku z listy to plik caly czas tam bedzie wystarczy otworzyc program i wznowic sciaganie danego pliku z listy nie zdazylo mi sie aby nie mogl kontynuowac z powodu np.bledu nawet po zwisie czy resecie
Rysiek80
Dodano
28.06.2004 04:20:51
plik z rozszeźeniem .torrent jest domyślnie ustawiony źeby nie potwierdzać jego uruchamiania, więc klik na stronie powoduje jego "uruchomienie" w temporary internet files.
Moźesz albo najpierw pobrać ten plik na dysk do wybranego folderu (na >=2 sposoby) i uruchomić go z dysku, albo poprostu skopiować ten plik z tempów w swoim profilu.

Wznowienie pobierania (ponowne uruchomienie pliku torrent) w 90% kończy się powodzeniem

opcje folderów/typy plików ––> jak chcesz to poszukaj torrent i zaptasz w jego właściwościach "potwierdzaj otwarcie"; a kaźdy klik na taki plik pokaźe dialog otwórz/zapisz
sapero
Dodano
25.06.2004 21:18:38
wg. mnie są dwa wyjścia
albo gdzieś w katalogu (lub/i podkatalogach) Twojego profilu
albo gdzieś w katalogu (lub/i podkatalogach) programu

spróbuj innych klientów takźe.. polecam G3Torrent i TorrentStorm
SHADOW–XIII
Dodano
25.06.2004 18:51:33
gryfit5
Dodano: