proste ptyanie
mam problem – gdzie wlaczyc i ustawic serwer DHCP w win Xp(angielskim)? wiem ze to bylo na forum ale nie moge znalezc – pomozcie
Odpowiedzi: 7
dzienks wielkie:D
d_woj:Żółty:d_woj:zainstalowalem ten program i tam pyta o jakies haslo? co to za haslo i skad je moge wziasc?
W dokumentacji, która z programem Ci się zainstalowała jest napisane ;)
po angielsku :evil: help
Because there is no password when the software is first installed, leave the password box blank the
first time you login.
Tam nie ma hasła kiedy jest pierwszy raz instalowany, zostaw pole hasła puste kiedy się pierwszy raz logujesz.
PS. Moźe daj sobie z tym spokój – interface programu teź jest po angielsku ...
Żółty:d_woj:zainstalowalem ten program i tam pyta o jakies haslo? co to za haslo i skad je moge wziasc?
po angielsku :evil: help
d_woj:zainstalowalem ten program i tam pyta o jakies haslo? co to za haslo i skad je moge wziasc?
zainstalowalem ten program i tam pyta o jakies haslo? co to za haslo i skad je moge wziasc?
System sam w sobie nie ma "pełnowartościowego" serwera DHCP. Po włączeniu udostępniania włącza się coś na kształt serwera DHCP, lecz jego konfiguracja jest źadna – przydziela adresy prywatne i nie masz wpływu na to jaki komu adres zostanie przydzielony. Jak chcesz mieć konfigurowalny serwer to zainstaluj coś dodatkowego (np to)
Z tego co mi wiadomo w WinXP nie ma serwera DHCP.
Jest w wersji Server.
Jest w wersji Server.
Strona 1 / 1