Prośba
Moźe ktoś mi pomoźe: do szkoły muszę opracować 2 tematy:
1. Automatyczne pobieranie zawartości sieci.
2. Ustawianie właściwości Internet Explorera
Byłbym wdzięczny o wskazówki dotyczące co moźna napisać w tym temacie, a moźe mi ktoś pomoźe i ma zrobione coś podobnego?? :)
1. Automatyczne pobieranie zawartości sieci.
2. Ustawianie właściwości Internet Explorera
Byłbym wdzięczny o wskazówki dotyczące co moźna napisać w tym temacie, a moźe mi ktoś pomoźe i ma zrobione coś podobnego?? :)
Odpowiedzi: 4
super bardzo ci dziekuje duzo mi pomogłes napisze cos od siebie bo wiem w jakich kregach tematu sie obracac!! :D
Temat pierwszy:
Odnieś się do:
:arrow: moźliwości automatycznego pobierania poprawek z Windows Update;
:arrow: automatyczne pobieranie nowych definicji wirusów przez większość programów antywirusowych;
:arrow: wiele programów wspomagających ściąganie typu FlashGet lub DAP oferuje harmonogram ściągań, gdzie moźna z góry zaplanować i zautoamtyzować ściąganie zadanych plików z zadanych lokalizacji;
:arrow: wiele programów typu Adobe Acrobat albo Power Archiver automatycznie pobiera przy włączeniu dane o ewentualnych poprawkach i nowszych wersjach;
:arrow: istnieją wirusy, które bez wiedzy uzytkowownika ściagają na dysk zaraźonego komputera szkodliwy kod, który moźe umoźliwić przejęcie hakerom kontroli nad systemem;
:arrow: dokładnie nie wiem, ale wydaje mi się, źe programy P2P – jak np. Kazaa, czy eMule do pewnego stopnia moźna zautomatywzować.
To w sumie tyle co ja bym na ten temat napisał.
Odnieś się do:
:arrow: moźliwości automatycznego pobierania poprawek z Windows Update;
:arrow: automatyczne pobieranie nowych definicji wirusów przez większość programów antywirusowych;
:arrow: wiele programów wspomagających ściąganie typu FlashGet lub DAP oferuje harmonogram ściągań, gdzie moźna z góry zaplanować i zautoamtyzować ściąganie zadanych plików z zadanych lokalizacji;
:arrow: wiele programów typu Adobe Acrobat albo Power Archiver automatycznie pobiera przy włączeniu dane o ewentualnych poprawkach i nowszych wersjach;
:arrow: istnieją wirusy, które bez wiedzy uzytkowownika ściagają na dysk zaraźonego komputera szkodliwy kod, który moźe umoźliwić przejęcie hakerom kontroli nad systemem;
:arrow: dokładnie nie wiem, ale wydaje mi się, źe programy P2P – jak np. Kazaa, czy eMule do pewnego stopnia moźna zautomatywzować.
To w sumie tyle co ja bym na ten temat napisał.
nie, to ma byc tak krótko ogolnie opowiedziec nawet jakbys mi powiedział o czym mozna tam napisac to bym sam cos złozył. Ale dzieki za wszystko :)
Cześć. Jeśli znajdę trochę czasu to mogę coś wymyśleć na drugi temat. Pewną odpowiedź (czy napiszę/napisałem czy nie) dam Ci w poniedziałek.
A jest jakiś limit ilości stron (tzn. maksimum lub minimum)?
A jest jakiś limit ilości stron (tzn. maksimum lub minimum)?
Strona 1 / 1