PROGRAMY
Siemka wam wszystkim.
Chcialbym sie dowiedziec jakich wy uzywacie programow i jakie wg.was sa najlepsze.
Chodzi mi o jakis program anty–wirusowy, anty–trojanowy, i anty–szpiegowski.
Za pomoc dziekuje :D :)
Chcialbym sie dowiedziec jakich wy uzywacie programow i jakie wg.was sa najlepsze.
Chodzi mi o jakis program anty–wirusowy, anty–trojanowy, i anty–szpiegowski.
Za pomoc dziekuje :D :)
Odpowiedzi: 6
Ja uzwam firewall ZoneAlarm Pro
Anti–vir to Avast!(najlepszy wśród antywirusów)i jest teź dobry na dialery róźnego rodzaju i reklamarzy (np Gator)
Na spyware to oczywiście Ad–aware.
:wink: Pozdro.
Anti–vir to Avast!(najlepszy wśród antywirusów)i jest teź dobry na dialery róźnego rodzaju i reklamarzy (np Gator)
Na spyware to oczywiście Ad–aware.
:wink: Pozdro.
Ja przez ostatnie 2 miesiace niemialem zadnej zapory, zadnego anty–wira, nierobilem aktualizacji, i mialem tylko Sp1.
Szczerze mowiac jak po tych 2 miesiacach przeskanowalem sobie kompa anty–wirem to mialem moze ze 2–3 zainfekowane pliki.
Szczerze mowiac jak po tych 2 miesiacach przeskanowalem sobie kompa anty–wirem to mialem moze ze 2–3 zainfekowane pliki.
dragon000:Moim zdaniem Symantec jest najlepszym rozwiazaniem. Od kilku lat uzywam oprogramowania tej firmy i zadko kiedy mam jakiegos syfa na kompie.
Szczerze:
Ja uźywam innego oprogramowania i NIGDY nie miałem źadnego syfa na kompie.
Ale co prawda – to prawda – Symantec ma dobre produkty... tylko strrrasszzznie duźo zasobów kompika pochłaniają.
Kaspersky Anti–Virus
Kaspersky Anti–Hacker
Microsoft AntiSpyware
SpyBoot, ale sporadycznie.(jak sobie przypomne)
no i oczywiście aktualizacje do wszystkich programów/systemu :)
Kaspersky Anti–Hacker
Microsoft AntiSpyware
SpyBoot, ale sporadycznie.(jak sobie przypomne)
no i oczywiście aktualizacje do wszystkich programów/systemu :)
Moim zdaniem Symantec jest najlepszym rozwiazaniem. Od kilku lat uzywam oprogramowania tej firmy i zadko kiedy mam jakiegos syfa na kompie.
Kaspersky Personal, Ad–Aware Pro 1.05, HijackThis, CWShredder. W nietypowych sytuacjach inne narzędzia, o których przeczytasz w dziale "Bezpieczeństwo" gdzie naleźy umieszczać posty o tej tematyce.
Strona 1 / 1