Programy same sie wyłanczją :(
Witam,
mam zainstalowany słownik Colinsa...
i działał sobie przez jakiś czas .. i nagle nie mogę go włączyć .. tj. pokazuje się okienko i za chwile znika...
moze mi ktos powiedziec co jest ni tak ??
––please help –– za 2 dni egzam z angielskiego ––a to barachło ni jak ni chce sie włączyć ... :(
:cry:
mam zainstalowany słownik Colinsa...
i działał sobie przez jakiś czas .. i nagle nie mogę go włączyć .. tj. pokazuje się okienko i za chwile znika...
moze mi ktos powiedziec co jest ni tak ??
––please help –– za 2 dni egzam z angielskiego ––a to barachło ni jak ni chce sie włączyć ... :(
Odpowiedzi: 5
jesli komuś nagle zaczną się dziać tego typu rzeczy, ze nie bedzie mógł uruchomić np. msconfig, czy regedit czy notatnika i innych programów, to na 99,9% ma robala – "win mail trojan def A" + w kazdym razie jak bz sie nie zwal , to np. darmowy ad aware sobie z nim poradzi... 8)
:lol:
:lol:
oki
:wink: dzieki..
:wink: dzieki..
to sprobuj wywalic go przez dodaj/usun, lub odrazu z rejestru go wyplew i zainstaluj na nowo.bebe:odinstalować teź ni mogę,bo sytuacja wygląda jak poprzednio...
uruchamia sie – ale zaraz znika...
i nie moge tez uruchomić pliku setup z płyty – np. aby zainstlować jeszcze raz ..:(
jak sie niuda to tu jest slownik –> www.slowniki.onet.pl :wink:
odinstalować teź ni mogę,bo sytuacja wygląda jak poprzednio...
i nie moge tez uruchomić pliku setup z płyty – np. aby zainstlować jeszcze raz ..:(
spróbuj go odinstalować i zainstalować jeszcze raz
Strona 1 / 1